Yavrusununannesiii Sineemmm kaynamış soğumuş suyu beyaz tülbent e döküp işaret parmağınızla ağzının içini silin eğer emziriyorsanız sütünüzün yagı da olabilir pamukcuk olsa bebeğiniz ağlar durmaz
eylulnisa_20 Fotoğrafta tam göremedim açılmadı ama pamukçuk gibi duruyor, günde 2_3 defa karbonatlu su ile temizleyin , bastırmadan yumuşak tülbent tarzında bir bezle geçmiş olsun
CesurBey Sineemmm dün kontrole gittik benim oğlumun da ağzında çok az pamukçuk oluşmuştu doktorumuz karbonatlı su ile temizle dedi açıkçası ben kendisine güveniyorum ara ara oluyor siliyorum geçiyor doktorunuza danışın siz bilirsiniz 🙂 zaten 1 bardak kaynamış ılımış suyun içine 1 çay kaşığı karbonat diye tarif vermişti belki fazlası zarardır araştırmadım bilemiyorum
Mervemerve1 Karbonatlı su ile temizlemeyin geçiriyo gibi oluyo ama daha sonra daha fazla ağzına yayıyor. Doktorunuza ya da bir eczaneye danışın
Sineemmm Mervemerve1 doktora götürecektir emin olamadım bı sorayım size bilenlere dedim teşekkürler 🤲
Sineemmm Yavrusununannesiii gündüz uyumuyor ağlıyor habire zaten emerkende genelde tutmakta zorluk çekiyor üst damagindada var gibi geldi bana
Yavrusununannesiii Sineemmm tamam canım o zaman pamukcık kaynamış şogumuz suyu tülbentle sil bana öyle demişti hemşire
Sineemmm Yavrusununannesiii Yarın sabaha randevu aldım çocuk doktorumuza bakalım o ne dicek ona göre bişey yaparız yinede sağol canim☺️