Alminamom 2.ay 20 gün önce doğum yaptım doğumdan beri dişlerim ve diş etlerim ağrıyo ve sızlıyor coronadan dolayı da randevu bulamıyorum bu sorunu yaşayan varmı 🤦♀️🥺
antropologanne Alminamom Kalsiyum eksikligi yasiyorsunuz, takviye alabilirsiniz. Bende de olmuştu ilaçla rahatladım.
Elfasy Alminamom canim dişinol diye ilac var pamuga damlatip koyuyosun disinin ustune uyusturuyor ama bi sor kullanabilir miyim diye recetesiz alinabiliyor
antropologanne Alminamom Tabi. Magvital ve osteocare. Bunlari zaten hamileyken de kullaniyordum. Ozellikle osteocare baya rahatlatti beni.
Alminamom ElifTGM ya geçen gün tvde izledim bizim burda bi bayan özele gitmiş yüz felci geçirmiş izmitte belki sizde izlemiş sinizdir insan bi tedirgin oluyor
ElifTGM Alminamom o konudada ben google yorumlarına bakarak gittim ben memnun kaldım ankarada . Ama tabi riskliyse bilemem :)
Elfasy Alminamom canim cok uzuldum dua ederim bi doktoru arayip sor hic ulasamazsan 112 yi ara bi doktora baglarlar o sana soyler ne yapacagini