Feyzosunannesi makarnadelisi gun icinde 2 saatte bir emmek istiyo gecede 3 defa uyaniyo emip geri uyuyo canim ek gidaya basladigimiz icin biraz azaldi emzirme sıklıgımız
Babybloom makarnadelisi gündüz üç öğün ek gıda alıyor, gündüz 6 gece 3 defa da emiyor. Çişli bez sayısında Bi azalma olmadı. Ortalama 5 diyebilirim
rike-nile-aro makarnadelisi 7 aylıkken 7 8 kez emziriyorum ben yani emmek istiyordu. Şuan 9 aylık 4 5 kez emiyor. Ek gıda porsiyonu artınca azalttı emmeyi
makarnadelisi Japonprenses peki çiş sayınız nasıl bizim kızım çok az çiş yapıyor suyumu vermem lazım sütümmü azaldı bilmiyorum 😓🙄
Japonprenses makarnadelisi 4 kere cisli bez oluyo genelde benimde sütüm cok degil her emmesinde 2 meme emio tek memeyle doycak kadar sütüm olmadi hic hep ikisini emer doyar
Feyzosunannesi makarnadelisi bez sayimizda bi degisme yok canim kac aydir ayni gunluk 5 kez degistiriyorum
makarnadelisi Feyzosunannesi gnde 3 defa bez değiştryorum oda gıdım gıdım yapmış ek gıda alıyor 3 öğün veriyorum 7 ay 24 günlüğüz