TheFlora Kızlar biraz saçma gelebilir ama alışverişe çıktığımda hep bişey almayı unutuyorum eksik kalıyor😅 Yemek/temizlik alışverişi. Zamanı olan yardımcı olmak isteyen bana alışveriş listesi yazarsa çok mutlu olurum, teşekkürler
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi TheFlora Online marketlerden birine gir, bakarak seç liste oluştur görünce eksik kalmaz. 😂
TheFlora leynanin_pembemantosuu Genel liste istemiştim, alışverişe çıktığımda toplu alışveriş ediyorum birçok şey eksik oluyor.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi TheFlora Ben de toplu alışveriş listesi hazırlıyorum, online dan baka baka yapıyorum. Biten bir şeyi de hemen unutmamak için; telefon not kısmına eklerim. ☺️
Adeviyee TheFlora biz eşimle iPhone kullanıyoruz yeni keşfettim normalde de notlarıma hep yazarım eksikleri listem vardır o paylaşılıyormuş benim yazdığımı eşim görüyor çok iyi oldu 🥳😂
Ceyo0666 TheFlora yanı evdeki eksikleri sen bilirsin 😊 Genel başlık olarak Kahvaltılık Bakliyatlar Meyve sebze Et tavuk Sos Hamur işi kek için malzemeler 😊