Benanneoldum 20 aylık oğlum var tek basıma bakıyorum ne durdan anlıyor ne hayırdan ne uyku var gecem gündüzüm yok dizlerimde dermanım kalmadı artık Allah aşkına bu çocuk niye uyumuyor ben gerçekten dayanamıyorum artık 😢😢😢😢😢😢😢
ecemm-6161 Benanneoldum camım damla al veya çocuğunu bol bol abdest al onu kuran oku ona çocuğunu okut canm benim bebeğimde cok okurun okuduğum da hemen uyur
sevimeyuboglu61 Benanneoldum ben o damlayı kullandım uykuya geçişi kolaylaştırıyor ama sık uyanma problemini çözmedi
dygusalmom97 Benanneoldum Allah yardım etsin erkek bebekler daha zor diye görüyorum öncelikle şunu unutma bunlar geçici öyle çabuk büyüyorlar ki Günlük bi rutininiz var mı biberon kullanıyor mu Süper ikili banyo+süt bide beyaz gürültü aç uyutmak için ne yaptığını bilmiyoruz yada bebeğinin bi ağrısı mı var diş çıkarıyordur belki çay kaşığıyla ağrı kesici verebilirsin yine rahatlayıp uyur
FerahKuzum Quinmom benm kızım 11.5 aylık 11 ayında başladk kullanmaya gece uykusndan önce 10 damla veriyorum
FerahKuzum Benanneoldum ben kullandm yaradı çok kşiye de sordm çoğu insan memnun almadan baya araştrmştm zaten 🙃