Nuray1 Oğlunun bır çok besıne alerjisi var bugün doktor mama verdı neocate dıye icinde tatlansın dıye pekmez kat dedı ama bır türlü yemiyor nasıl verebilirim ona
MeteveAnnesi-59 Nuray1 mamayi biraz havalandırın vermeden önce kokusu hafiflesin inşallah kabul eder alerji manasına ne kadar ön yargılı olunsada alerjik bebeklerde kullanılması çok mantıklı genel olarak vitamin değerleri düşüyor ister istemez🥺
Nuhelif Nuray1 1 hafta da anca alıştı oğlum ben içine bi çay kaşığı kadar pekmez kattım o şekilde icirdim doktor öyle söylemişti alıştıktan sonra pekmez katmadim
Prenses0503 Nuray1 aynı şey benim kızıma da oldu bize doktor vanilya şurubu önerdi sizde deneyebilirsiniz
Nuray1 MeteveAnnesi-59 hiç sormayin aklınıza gelebilecek herşeye var alerjisi dana etinden tutun bugdaya kadar bugün üstüne yumurta ve sütte eklenince mama verdi
MeteveAnnesi-59 Nuray1 üzülmeyin zor zamanlar ama geçiyor bizimde şuan yumurta devam ediyor azda içse sürekli teklif edin siz mamayı sizde şuan diyet yapacağınız için süt bir yerde yetersiz gelecek ve mecbur kabul edecek mamayı 🤗
Mylittlesailor Nuray1 bebeğiniz kaç aylıkken fark ettiniz alerjileri ve hangi testle farkettiğim acaba? Bir de şikayetleriniz nelerdi? Bizim de benzer durum var da 😞
Nuhelif Nuray1 8 aya kadar emzirebildim oğlumu şu an 1 yaşında yemek yiyor öğünlerde mamayı içmeyince zorlamadım sakinlestirirp yarim saat sonra tekrar denedim
Ozgeruya Nuray1 benim kizimda bilmiyordu kaşıkla verdim once biberon denedim hep içmeyince kaşıkla verdim şırıngayla ver yeterki bi sekilde içsin cnm
gunes20 Nuray1 bizde üzüm pekmezi katın demişti. Biberonun yarısına kadar pekmez koydum yine içmedi.. mamayı değiştirdim. İçmiyosa eğer mamayı değiştirin bence.
Nuray1 Ozgeruya önce kaşıkla denıyım ben şu vermeye başladım alıştırma bardağıyla onu bile ıçemiyo daha
Bsrsn Canım benim oğlumda kabul etmedi evolvia mamaya geçtik onun tadı diğer alerjik mamalara göre daha güzel kokusu yok . Hemen kabul etti doktorunuza söyleyin değiştirsin