Elifhifa Kızlar kadın doğuma randevu aldım muayene için. Ama çok dolu olduğu için tahmini regl tarihime denk geliyor. Değişmeli miyim tarihi kararsız kaldım. Normal muayene için gidince alttan bakıyorlar mı? Yoksa karında ultrasyon yeterli oluyor mu?
Sedaahmet Elifhifa benim kız kardeşim regl cok gec oluyordu. Yani 3-4 ay da bir. Ama bekar kardeşim. Normal muayene icin gittiginde ultrasondan bakmışlar sadece, kist varmîş. Siz evliyseniz alttan bakabilir belki. Reglken gitmeyin bence.
Elifhifa ilkgozagrimm şikayetten değilde daha çok gebelik öncesi kontrol için gidicem. Arada adet gecikmelerim oluyo onu söylicem bide 🤷🏻♀️
ilkgozagrimm Elifhifa gebelik için dediniz ya yumurtalıklara filan bakar canım kist filan varmı diye bende hamile kalmadan önce gitmiştim kist cıkmıştı ama sonra patladı kendiliginden
Elifhifa ilkgozagrimm anladım canım geçmiş olsun. Ramazan girmeden gidelim dedik birazda ondan ertelemek istememiştim ama haklısın sanırım regliyken gitmek iyi bi fikir değil :)
Elifhifa Sedaahmet geçmiş olsun kardeşinize. Ramazandan önce gidelim dedikte beklemek daha mantıklı o zaman