Merlinlin hanasil benimki 3 aylık olacak 2 gün sonra kulaklarının üstten dökülmeye başlamış. AMA alnında duruyor dahaca umarım dökülür kaymağım kılsız olur 😁😁
leynanin_pembemantosuu hanasil 3 ayı bulmuştu yanaklarında kulaklarında sırtında omzunda acayip derecede vardı doktor erken doğduğu için bu kadar çok demişti 35 haftalık doğdu
hanasil Merlinlin bizimde kulaklarımızda sanki saç gibi tüyler var kollarının üstünde var 36.günümüz dökülmüşmü diye sürekli bakıyorum ama yok biraz daha vakti var sanırım😇
dertlikerkenez hanasil 13,5 aylık hala tam anlamıyla dökülmedi. Gerçi benimki maymun yavrusu gibi doğmuştu😁 parmaklarının üstünde, bacaklarında gayet kıl var çocuğun.
hanasil dertlikerkenez erkenmi doğmuştu bebişiniz sanırım genelde erken doğan bebişler tüylü oluyormuş
dertlikerkenez hanasil 37 haftalık doğdu. Bende kıl yönünden fena sayılmam ama eşim defalarca lazer yaptırdı göğsüne, sırtına yüzüne. Eşimin kardeşi, dayıları da öyle. Soya cekim diye de birşey var 😁
Dildare Tam zaman veremem ama sanırım 4-5 aylıkken dökülmüştü. Oğlumun omuzlarında ve sırtında vardı şimdi 7 aylık hiç biri kalmadı.
Tortilla hanasil dokuluyır canm benm kızım kıllıydu bembeyazdı kıllar sıyah😂 zamanla sarardı yada dokuldu bılmıyorm suan hıcbırsey yok 8 aylık
Miraaayadeee Tortilla neresinde vardı canım bizimde yüzümüzde var bıyık bölgesinde bile var 5 aylık olucak da😀
Fatosemir hanasil benim oğlumun yanaklarında vardı her emzirdiğimde ya da süt sağdığımda sütümle temizledim döküldü çok az alnında kaldı onlarda dökülüyor 4 aylık şu an :)
Tortilla Miraaayadeee alın kulak kollar 😅 aglıcaktm oyle goruncr esım kıllıda oma cektı sanmıstm ama dokuluyır yanı suan bırsey yok