Tkn Kızlar bebeğim gündüzleri uyurken çok kıpırdıyor derin dalamiyor emzik vererek dalmasına yardın ediyorum geceleri güzel uyuyor emziksiz sizce emzik kullanımı kötü bsey mi verip vermeme konusunda baya kararsiz kaldım bebeğim 2 ay 10 günlük
Edakara Tkn benimde canım bebeğim 2 ay 5 günlük emzik cok tutunmadı ama çat pat uyurken veriyorum ama oda onu cok uyandırıyo gündüzleri çabuk uyanıupr gece de cok guzel uyuyor ama derin uykusuna cok zor dalıyor
Edakara Tkn cok istiyorum emzik alışdın dıye tam bir kurtarıcı ama uyuduktan sonra ağzından cıkarınca geri uyanıyor
KubosM Tkn Canım benim oğlumda 2 ay 7 günlük oda gündüz uykuya derin dalamıyor emziğide pek almıyor bende çaresiz kaldım napsam acaba diye
Tugcealp Tkn hiç kötü birsey değil amerikan pediatri derneği bile öneriyor diş leri çıkınca bırakırsınız
Tkn Edakara ya dediniz gibi emzik gerçekten kurtarici asiya gidiyoruz ağlıyor emzik verince sakinliyo misal dışarı çıkınca mikirdaninca da veriyorum iyi oluyor ama bi yandan da içim rahat. Olmuyor alışırsa biraktiramazsam die
Tkn Tugcealp evet bende okumuştum hafta emzikle uyumak iyi bile deniyor ama bi yandanda kararsiz kaldım ondan işte
dertlikerkenez Tkn 13,5 aylık oğlum, beşiğinde 5 adet emzik duruyor. Uyku arkadaşı olarak bir hıdır tavşanımız bir de 5 adet emziğimiz var😁 emmeye devam ediyoruz çok şükür. Özellikle ilk 6 ay emzik, ani bebek ölümü sendromu ihtimalini minimize ettiği için öneren uzmanlar da var asla kullanma diyende. Bebeğe göre davranmak lazım bence. Bazısı asla emzik tutmuyor bazısı seviyor…
selambensid dertlikerkenez kesinlikle. Mesela benim minik kızım. Emziği alınca midesi bulanıyor bende vermiyorum. Damak ve diş yapısı bozulur diye de pek vermek istemiyorum açıkçası. Zaten oda almıyor 🤷♀️
dertlikerkenez selambensid emziği kabul etmese ben bitmiştim. Hem reflüsü hem 7 ay süren gazı vardı oğlumun. Emzirmek işi daha da içinden çıkılmaz hale sokuyordu, sürekli kısır döngüye giriyorduk. 13,5 ayda en iyi öğrendiğim şey bebekler bize uyum sağlamıyor, biz onlara uyum sağlıyoruz😁
dertlikerkenez Edakara valla bizde alerji, reflü, şiddetli gaz vardı. Hangi belirti hangisinin birbirine girmişti. Meme reddi, kusma, bulantı, hıçkırık, beslenirken kendini geriye atma ve hepsi vardı ama bunlar alerji veya gazında belirtisi 😁