mirvey İnterneet ayakkabı alan var mı ilk ayakkabısı ortopedik olmalı diye emin olamadım internetten almalımıyım
Mariposa mirvey birebir gidip alsanız daha iyi olur ayağına denemiş olursunuz biz de vicco almıştık ilk ayakkabısını
mirvey Mom987 yok emekliyor ama yürütece katıyorum dışarda gezmek istiyor geç aldım ayakkabı olamadı geri verdim bide ortapedik almak gerektiğini söylrdi herkez ilk ayabısın olduğundan
Mom987 mirvey Yürüme ayakkabısını yürümeye başlayınca alın ayak sağlığı için yere şuan çıplak basması gerek ki yürümeye daha çabuk alışsın kasları güçlensin. Ama patik alabilirsiniz.
_esraaozturkk_ mirvey Tüm Vicco ayakkabı modelleri, yüzde yüz anatomik yapısı ile çocuk ayak sağlığını koruyacak şekilde tasarlanmıştır. araştırdıgmda bunu bulmuştum gerçektende oğlum rahat edio
_esraaozturkk_ mirvey civilden aldk Cnm daha doğrusu ablam doğumgünü hediyesi için o almıştı civilden
mirvey Mom987 bende siZin gibi düşünüyorum evin içinde çorapla gezdiriyorum ama artık 9 aylık ve dışarıda yürüteçle gezmeye bayılıyor patik bir süre sonra çıkıyor ayağından onun için ayakabı almak zorunda kaldım
leynanin_pembemantosuu mirvey ilk ayakkabısı ortapedik taban olmalı vicco önerebilirim internette satışı var hem ortapedik ilk adım ayakkabıları hemde patik vs var fiyatıda gayet uygun kaliteli kullananlar memnun