Sefaserpil Oğlum 2 yaşında aşırı harketli bı çocuk ona aktivite yaparken hemen 2 dk içinde sıkılıyor sağ sola kaçıyor sayılar vs renklee boyama flen yaparjen anlamadım ne oLck boyle bu yüzden geç konsuuu sanirim
Umutegem Sefaserpil benm oglumda 2y aylik boyama ve kitpa etkinligi yaptirirken en fazla 3 4 dk ama oyun hamuru lego araba gibi seylerle oynsrken yeri geliyor saatlerce oynayabiliyor. Yemek yapmaya cok merakli tencere kasik pizza felan almistk. Bende kutudan ocakli firin yapmistim baya 3 4 gundur genelde onunla oynuyor😀😀😀
gezentianne Sefaserpil televizyon izliyor mu?? Çünkü tv izleyenlerde aşırı hareket etme (ekranda her sey saniyede bilmem kaç hızda oldugu için yetişme dıygusu) ve dikkatini verememe sorunu yapıyor.. Bu durumda Çocuk hiç bir oyuncağa bile tam konsantre olamaz ilk 2 yıl ekran maruziyeti çok çok önemli
Mommysharkdoodoodoodoo Sefaserpil e zaten 5 dk canım odağı şu an çoook merak ettiği bir şey olmadıktan sonra o kadar odaklanmaz. Benim oğlum 23 aylık en fazla kum oynarken 10 dk bitti sonra arabalara dalıyor o bitiyor peluşlara girişiyor sonra legolar hemen o bitiyor toplar vs
Mommysharkdoodoodoodoo Sefaserpil konuşuyor her şeyi biliyor şu an renkler şekiller sayılar harfler vs