Ertugrulhilal Bebegm 2 aylık sol gögüsümü güzel emiyo ama sağ gögüse geçince kusacak gbi öğürüo almak istemio
Adeviyee Ertugrulhilal canım benim de soluma yapıyordu doğduğundan beri ben de ilk ucunu çekerek verdim sonra da hep ilk onu emzirdim aç olduğu için her seferinde daha iyi emdi şimdi beş buçuk aylık hala solumu çok güzel emmez ama yine de sürekli emzirmeye çalışıyorum süt azalıyor çünkü
zeyzey77 Ertugrulhilal Sağ memeden süt tuzlu geliyor olabilir mi ? Bazı kisilerde tuzlu olurmuş süt tadına bak istersen
YelizDmr Benim kızım 4 buçuk aylık ilk zamanlar hiç almak istemedi zorladım hep uyurken emzirdim o göğsümü bide ucu yok tu çok en önce çektirdim sağma makinasıyla ucu çıksın diye
YelizDmr Ertugrulhilal sen uğraş emzirmek için yoksa tek göğüsle çok zor olur şuan benim ilk zamanlara göre çok iyi emiyor uykuda da olsa ilk hep o göğsümü veriyordum biraz biraz çekeliyordu sonra sola geçiriyordum
Adeviyee Ertugrulhilal canım hiç bırakma gece ondan emzir uyurken emer uyanmadan al emzir reddetmez o zaman uyanınca ilk ondan emzir bırakınca kaldır geri yatır bir kaç kere yap sonra diğer göğüsüne geç