Cemilev Burdan bir kaç arkadaşa önerdim hanımlar iki gündür hindistancevizi yagi ile 1kg600 gr verdim ve sadece şekeri kestim yemeklerimi normal yedim bolca su içtim ayrıca hindistancevizi yagi bebeklerimiz içinde cok faydalı ve sut kalitesini arttırıyor tavsiye ederim sormak istediğiniz seyler olursa cevaplarım saglikli verelim su kiloları hatta belki birlikte yaparsak motive oluruz birimize destek olup hergun verdiğimiz kiloları yazıp motive olabiliriz de
bebisimbenm Cemilev ya bir ben mi bouleym deli gibi çikolata tatli sütlü tatlı fark etmez bunlarla besleniyorum sadece resmen yaa...😞 zaten onlardan olmasa kilolarını vermiştim yine aldim cok kilom yok ama onunu almazsam gidiyorum yani 😑
Cemilev Littlemisssunshine Sabahları 8 de iki cay kaşığı hindistancevizi yagi yicen canim bu kadar arkasından bol su icicen ve gün içinde çikolata tarzı şekerli seyler yemek yok bolca su içtin mi yeter li
Cemilev Littlemisssunshine Yarar tabi cnm yalnız günde bir tatlı kaşığını gecmiceksin fazlası zarar yutmakta zorlanmamak icin de serin yerde tut ki hafif sertleşsin daha basit gidiyor 😁
Deletedmom324 Cemilev Odeminiz gidiyor diye dusundum. Ama bence yag ve kas oraninizi ogrenin. Yagdan vermeniz gerek. Kastan giderse anlami yok gr azliginin. Nacizane tavsiyemdir ☺️
Cemilev Deletedmom324 Muhtemelen bu kadar hızlı giden ödem bende öyle düşünüyorum ama sonuçta bir zarari yok hindistancevizi yağı orta zincirli bir yağ olduğundan dolayı özellikle göbek bölgesindeki yâglarin erimesinde cok etkili hem ben emzirdigim icin yemeğimi yiyorum karbonhidratımı ve proteinimi alıyorum cnm kastan eriyeceğini zannetmem ama tabiki biraz kullanınca bir doktora gidip değerlerime baktırmayı düşünüyorum sagol cnm tavsiyen icin ☺️
Cemilev Elam123 Bim de bile varmış cnm ama ben oğlumdan çıkamadığım icin hepsiburada dan aldım ufak bir tane
Cemilev bebisimbenm Yok cnm bende aynıyım ama bir yerde okudum çikolata bebekte kusmalara reflüyü neden olurmus minicik dediğimiz şey sütten ona geçip onu rahatsız edebilirmiş uyku problemi de yasarmis kahve de ayni şekilde ben hep bunu getirdim aklıma ve hurma kuru incir kuru üzüm yiyorum o kesiyor cnm tavsiye ederim
Ecemayaz01 bebisimbenm yok valla cikolata istiyir cnm surekli sekerli de degil cikolata olacak illa puding yapiyorum iste brovni filanndurduuramiyorum kendimi 60 kiloydum en son 5 kilo vermem lazım
Cicegiburnundaanne bebisimbenm yanliz d3gilsinz hamilelikten once meyve suyu bile icemezdim.ben aşiri sekerli geliyordu ama taaki hamileligimin 5.ayi gecti bende bi tatli istegi basladi ogun bugundur tatlilar kahvaltida kasik kasik cikolatalar surekli evde pasta yapmalar hep yemekgin ustune tatli yiyesim geliyor :(:(:(
Mahinursmr bebisimbenm ben hergün 1 tabak profiterol yiyordum baktım bu iş kötüye gidiyor kendimi tuttum iradeli davrandım bıraktım tatlıyı çok canım isterse haftada 1 anca yoksa bu işin sonu yok 😊
bebisimbenm Cemilev bir 5 bucuk aylik olduk canim uykumuz allaha sukur duzenli ama ben felaket tatli tuketiyorum yani kuru meyveler de yiyorum ama tatli çikolata yenmezsem psikolojik galiba rahatlamıyorum
Cemilev bebisimbenm Tatlıyı kesmen lazım cnm tarçınlı sut falan iç ilk birinci gün bende zorlandım cikoakta tatlı cekti cok cnm emzirdigim icinmidir nedir cok tatlı çekerdi cnm sabır lazim biraz malesef cnm
Gokceayy bebisimbenm valla bana çikolata haram resmen safra kesesi rahatsızlıgım var biraz yitince sancı yapıyor ölmek istiyorum o an korkudan yiyemiyorum
bebisimbenm Cemilev ben zaten kendimi bildim bileli tatli meraklisiyimdir ama kesmek lazım aslında çok kilom yok 168 boy 70 kiloyum 5 6 kilo versem ideal kiloya ulascamda ama azmetmek lazim
tecrubesizanne Cemilev ben de hindistancevizi yağıyla sağlam göbek erittim. Yalnız sürekli kullanımda işe yaramıyor ara vermek gerekiyor. Pilates ve sağlıklı beslenmeyle 30 kilodan geriye 5 kilom kaldı. İlk intermitent fasting ile başladım sonrasında pilates ve günde 2 öğün yemekle devam ettim kilom takıldığında kabak ve ayva detoksu yaptım şu an bile memnunum kilomdan büyük ordanda yağdan verdim çünkü
Cemilev tecrubesizanne Vvvaay süper evet spor la desteklemek cok önemli ancak evde yapabilirim oglum uyurken😐
Gokceayy tecrubesizanne göbek çevresind etkili mi benim şu an sadece göbeğim var ve midem şişiyor sezaryen doğum yaptım onun dışında kilomdan memnunum ama göbek beni deli ediyor istedigim hiçbir şeyi giyemiyorum
Akrhnm tecrubesizanne emzirirken nasıl 30 kilo verdiniz gerçekten çok merak ediyorum. 30 kilo fazla var asla diyet yapamıyorum