Yigitinannesi Kızlar. Akşamdan su koyup sabaha kadar ılık tutan bi termos var mi. Termos alacağım da hangisinden aliyim karar veremedim.
G_ADAN Yigitinannesi ali expressten getirttirdim kuka termos. Size tavsiyem kesinlikle içi dışı çelik alın. Akşam koyuyorum ertesi gün öğlene kadar kaynar oluyor
deletedmom1067 Yigitinannesi a101 de almıştım 24 saat tutuyor ama ben 2 tane kullanıyorum 1 soğuk biri sicak baya faydalandim böyle 😍
G_ADAN Defne123 https://www.hepsiburada.com/kuka-metal-su-sisesi-500-ml-mavi-p-HBV00000GURK1?magaza=WAKECUPbuydu canım aynısı rengi farklı sadece. Ali expressin linkini bulamadım
Nrnbirol Yigitinannesi hepsiburadadan iglo diye bi çelik termos aldım 12 saat sıcak tutuyo çok memnunum simdilik
Pelinzade Ebebek indirimden 50 tl aldım memnunu. Mama yediği için sadece dışarda hemen manasını yapıyorum
TgcDvc Yigitinannesi e bebekten aldım baby plus baya uzun süreli sıcak tutuyo cok memnunum 6 aydır kullanıyorum
G_ADAN Defne123 evet bi düğmesi var ona basıyorsun tık ediyor döküyorsunuz tamamen kapak açıp şişe gibi boşaltmıyorsunuz
OzgeMustafaBulut Yigitinannesi ben annemin antika bi termosu var 24 saat sıcak tutuyo 2. Günün akşamı anca soğuyo su. Şimdi arıyorum öyle termos bulamadım.
Deletedmom0900 Yigitinannesi modelini yazdim google ama cikmadi farkli cikti mail adresiniz varsa ordan atayim sosyal medya kullanmiyorum cunku