Rabia2 Bebegimi sabaha kadar pış pış sesi ile uyutuyorum eşimde üzerine afiyet çok güzel horluyo🤣 orta tonlarda da olsa bebegi uyandırıo die düşünüyorum çare bulan varsa yardım 🙏😂
Tatlican Rabia2 caresi yok malesef ayrı yatmak dışında. Suanda esimin horultusu uykumu dagitti oysaki necok uykum vardı 🤢
Izabella Rabia2 butun gece burnunu sıkıyorum Bebek gibi yonunu cevirmesini sagliyorum yada artik yeter cik horluyorsun don ote tarafa diyorum durtuyorum tepik atiyorum uyuyabilmek adina her yolu denedim ama hala horluyor burnunda ne varsam artikin
Rabia2 Simiyy @ kahkaha attım valla 🤣 🤣 bitanem123 Emir123ali çocuk uyanmasa brnim için sorun yok 😁Yelizduru o da bana dio salona gideyim die de ben izin vermiyorum işk 3 ay ayrı yattık ayrı da olmuo valla erkwk milleti güvenemem 🤣🤣
Seher26ikra Misafir odasında yatıyo ve sabaha kadar keyfini cıkara çıkara horluyo o mutlu biz mutlu tek çözüm🤷♀️😁
SonSerce Tekme, kol ile dürtükleme, yastığını çekip kafasını oynattırma, yorganı çekeleme. Çare olmadı mı? O zaman yavaşça ayak ve ellerinizle var gücünüzle aşağı doğru itttirin. Uyanacaktır 😂
Izabella SonSerce ben hepsimi denedim de en sonundaki ne gucuk yetmiyor uykusunda okadar agir ki elim ayagim onu asagi itmeye gucum yetmiyor Bide vicdanimdan heralde kiysmiyormuyum ne
hirosima Rabia2 yan oda kardeşim en iyi çözüm😂 artık dürtmekte fayda etmiyo adam level atladı vurunca hahhh noldu aşkısı diye şaşkınca kalkıp bakmıyo 😫😂 bide ben tek hayatta yatamam korkarım gece kalkıp gezerim konuşurum fln eşim tutar beni yat aşa gene nereye diye😂😂 neyse tek yatınca korkunca oluyo sanırım daha çok oluyo, dün dedimki Allah rızası İçin defol git ben gezer gezer odanın yolunu bulurum dedim😂 büyük kızın yanına girmiş yatmış ama uykusuzum ya nası uyumuşum hani o gezen konuşan ben ağaç gibi devrilmişim😂 şimdi yattı ve hunharca horluyo bebeği yerine arıp onu yine şutlicam😂😂
Elifdurununannesi Rabia2 arada benimki de horluyo cok yorulunca ben iterek yan çevirerek çözüm buldum 🤣🤣
Aysnr0507 Rabia2 şu an bu postu salonda oturduğum halde yatak odasından gelen eşimin horlama sesiyle okuyorum😂😂 biz çare bulamadık dürtüp duruyorum oda sinirleniyor bende çocuk uyuyana kadar salonda onunla takılıyorum 🤷🏻♀️ Zaten sabah 5 buçukta işe gitmek için çıkıyor benim kız da anca o aralar uyuyor maalesef ki🤦🏻♀️ Eşim gidiyor ben yatıyorum. Yatağı vardiyalı kullanıyoruz 😂😂