BirEylulMeselesii 1 yaşında erkek bebeğinize ne alınsa çok mutlu olurdunuz? Arkadaşımın bebeğine hediye alıcam ama ihtiyacı olan bişi olsun istiyorum. Sizce?
Emirtalhamm BirEylulMeselesii benim oğlum 1yasinda en çok oyuncaklarla oynar oyuncak alınsa ona mutlu olurum…bide kıyafet hemen küçülüyorlar 🙂😂
BirEylulMeselesii VelardaEdiz aynen iyi fikir ama başka şehirde oturduğu için İban falan istesek olmaz hayatta vermez 😅
tospikinannesiii BirEylulMeselesii bence kullandığı bezi sorun, adeti butcenize göre olanından bez alın 😃😃
karakuzumm BirEylulMeselesii Ben her zaman para verilmesinden yanayım çnkü belki benim aldığımı o beğenmeye bilir o istediğini alsın veya bi ihtiyacını kapasın vs
ftmaemir BirEylulMeselesii yaz geliyor yazlık kıyafetler alabilirsiniz veya oyuncak almak isterseniz eğitici oyuncaklar bakabilirsiniz yaşına uygun zeka geliştirici 😊
teachersrn BirEylulMeselesii güzel bir kutuyla ya da paketle 6-7 tane hikaye kitabı gönderebilirsiniz. Bana gelse çok sevinirdim çünkü oğlum okumayı çok seviyor. Ya da detaylı bir boyama seti olabilir. Parmak boya mum boya vs içeren.