Ayazz444 Oğlum 4 ay 7 günlük sadece mama ile besleniyo acaba kaç saatte bi ve kaç cc vermem lazım yardım ederseniz sevinirim
Hilal5767 Ayazz444 benim ki ile aynı allah bağışlasın 4 saatte bir veriyorum ben 150 ile 180 arası zaten mama kutusunun arkasında yazar.
Merfeee Ayazz444 canım burda bu formda okumuştum kilosunu 56 ya böl o kadar mama verecekmişin 56 nedir anlamadım ama benimki için 110 CC çıkmıştı emdiği için önce emzirip sonra 90 CC mama veriyorum
Hayriyedeniz Bu mama cc ayarlamasını en iyi doktorunuz yapar ☺️ Şahsi fikrim çünkü hepimizin bebeğinin kilosu boyu herşeyi farklı ☺️
Aycanada Ya nesi zayif 4 aylik bebegin 7 kilo olmasi benim kizim 5,5 aylik 7400 gr gayette iyi kilosu ortalama olarak tosuncuk deil bebek buyutuyoruz
Asyadeniz Aycanada benim oğlum sadece anne sütü ile 3 aylıkken 9 kiloydu kızım da 2 aylıkken 6ydı ama rotavirus geçirdi eridi resmen mama meme olarak ilerlemeye karar verdm 2 ay 9 günlük ama hangi mamayı kullancgmı bilmiyrm
Merfeee Ayazz444 o çıkan CC 2 saatte Bir verecen canım bide 4-5 aylık olduysa 1cay kaşığı yoğurt verebilirsin ama ev yapımı.. bizimki 4ay 2 günlük 12-13 gündür yoğurt veriyorum Bide bir ağızdan gaz çıkarıyor yoğurt verdiğimden beri büyük adam çıkarmaz 😂😂😂