Rezzan Goktugummm ben veriyorumdum bebeğime bir iki çay kaşığı kadar. ama bir kere verirseniz hergün verin susar çünkü
TiniminiKayra Goktugummm mamadan sonra 1 2cay kasigi verilir agizi temizlensin diye bn oyle yapiyodum
Ziyangil eadrn11 çayıda kahveyide suyla hazırlıyorsunuz içtikten sonra bi su ihtiyacı duymuyor musunuz? bebek mama alıyorsa su verilmeli
Ebrycl Kızım 3aylık hem emiyor hemde mama veriyorum sütüm az diye günde 2 3 çay kaşığı su veriyorum ben
mervereyyan19 Doktorlar genelde tawsiye etmez ama Bn kızıma kücükken vrmye başladım mamadan snra brz içirirdim şuan 9 ay 18 günlük her yemekten snra isdedigin kadar içiriyorm
AyselSedarEslem Goktugummm bebeğim dört aylık anne sütü alıyor ve doktorum verme dedi sen bol su iç dedi
Juniorannesi Goktugummm benim gittiğim bütün doktorlar su verme dedi 🤷🏻♀️ Başka bir doktora da danış bence 2aylık bebek su içemez zaten
Juniorannesi Goktugummm 6 aydan önce HİÇ su VERMEYİN !!! anne sütü için suya gerek yok zaten mamayı da suyla hazırlıyorsunuz gerekli olan suyu alıyor merak etmeyin
Bebegimm1 Goktugummm günde olarak demedi bana doktorum her mamadan sonra 1 cay kasiginda ver demisti 2aylikken 2 cay kasigi veriyordum suan 3bucuk aylik 2 3 cay kasigi kadar veriyorum
busrasahin45 Benim kızımda 6 ay 4 günlük 1 ay öncesine kadar 4-5 çay kaşığı veriyordum şimdi doktorumuz istediği kadar verebilirsin dedi 30-40 cc yapıyorum kana kana içiyor biraz kalıyor içinde