Kdrbkc Atlas ege atlası ben egeyi ise canım eşim buldu kimliğinde atlas ege kulağına ise ezan eşliğinde atlas baki koyduk 🙏
Comolokko Aylak bende durayim surda oglana isim icin fikir alayim.az once post actim.dudundugumuz isim diye begenilmedi pek.
Elisa1 ozge_yasin_budak Benim bebeğimin ismide elisa. Ve bu ismi ben turettim kimsede yok sanıyordum😃 esimin ve benim isimlerimizin harflerinden. ELİf SAvas
ozge_yasin_budak Elisa1 var canım olmaz mı ya hatta anlamı da cennet kapısında bekleyen melek olarak biliniyor araştır bak 😄
Rezzan Aylak Kimlikte Aslan kulağına Ali Aslan okunmuştu☺️ Aslan ismini ben koydum rüyamda görmüştüm koyduk☺️
eymenveuras Aylak ilk oğlum Ömer Eymen ikinci oğlum Uras Emir🤗🥰 ikisinin ismini de eşimle ortak koyduk
Zeynep_Komrat Aylak MASAL💙Askim evladımın ismini annesi yani ben koydum daha evlenmeden olur da ileride kızım olursa ismini MASAL koyacağım demiştim ve RABBIM nasip etsin sonsuz şükür 🤲🥰
GizmofizmoE Zeynep_Komrat ya kızım olsa adı Masal olacaktı💜💜benim oğlumun adıda Ediz,ben koydum;çok sevilen,ulu,taktir edilen demek 💙bir de bir köyün adı☺️💖