Aselif0661 Minimalhanim çok rahat edersiniz asla gözlük kullanamadım sevmedim ama lens bir rahatlıksa çizdirmek mücize tabi her güzel şeyin sıkıntılı tarafları da var ben çizdirdim çok rahatladım lensin sıkıntısı temiz kullanmak mutlaka elleriniz yıkayıp takıp çıkarmanız gerekiyor solüsyonlarını sık sık değiştirmeniz gerekiyor yatarken mutlaka çıkarın birde kullanım süresine dikkat ederseniz yeterli olur
biryazmasali Minimalhanim bende gözlük kullanmayı sevmiyorum 15 yıldır kullanıyorum ilk başlarda takmada sorun yaşadım bir haftaya alşmştm ama çok memnunum tabi yıllardr kullandğmdan artık göz kuruluğu vs yapıor arada o dönmlerde takmıyorum
Esmeler2 Ben yaklaşık 11 yıldır lens kullanıyorum. Gözlerim miyop ve 6,5 derece. Tabi ki gözlüğe oranla daha estetik duruyor ama uzun süreli kullandığım için korneam incelmiş bu nedenle lazer olamıyorum
BuseCan Minimalhanim ben memnunum canım dikkat etmen gereken önce ellerini yıka sonra lens solüsyonu sür mikrop kapmasın .
Esmeler2 Minimalhanim ilk zamanlar düzenli şekilde her gün çıkarıyordum. Sonra haftada bir olmaya başladı . Şimdi ayda bir. Ya da aşırı gözüm acırsa. Ama gözlerim iyi değil çok kuruyor batıyor ve acıyor
Minimalhanim nesliysldl dikkate alacağım bidahakine. Ben baush and lomb mıydı neydi onu aldım acuvue daha mıyi lenste acaba
Minimalhanim nesliysldl bende bi onu deniycem bidahakine bir de göz çapım sadece baush and lomb la uyumlu acuvue ya küçük ya büyük geliyo sıkıntı yaratır mı acaba
Asella Minimalhanim 15 yaşından beri lens kullanıyorum birde renkli. 10 yıldır da aynı renk insanlar artık kendi gözüm sanıyor ben demezsem kimse anlamıyor😂 bak şimdi 10 yıllık tecrübemi aktarıyorum sana. Sabah taktın akşama kadar gözünde kalacak diyelim göz kuruluğu yapmaması için yani zaten anlarsınız rahatsız olursun gözyaşı damlaları var ondan birer pıt gözüne sık lens varken ya da lensi kutusuna batır çıkar tekrar tak. Ama akşam eve gidince mutlaka çıkar gözlüğünü tak tv izlerken vs yatana kadar eğer misafirlik falan yoksa. Hergün suyunu değiş. Duşa girme. Havuza denize kesinlikle girme. Özellikle havuza gözünde kurur çünkü. Süresi bitince hemen değiş rahat edemezsin ya da gözünde parçalanabilir. İlk lens sonra makyaj yap. Gözlerini ovuşturma lens varken. Ağlama kayma yapar. Çok ağlarsan da batar bazen şişirir gözlerini. Lens varken uyuma kurur.
Minimalhanim Asella optikçi bana 2 3 gün kalabilir gözünde dedi aylık lens olduğu için hergü çıkarırsam daha mı sağlıklı lens zarar görmez dimi hergin çıkar tak
nesliysldl Minimalhanim banads bi tık büyük geliyor ama numaram çok ileri olmasına rapöen sıkıntı yaşamadım
Asella Minimalhanim hiç gerek yok gece gözlerine ihtiyacın mı var rüyalarını daha net görmek için mi takacaksın ki??? Boşver riske girme akşam çıkar gözlerin dinlenir
bgmarik Minimalhanim 10 yıldır lens kullanıyorum.Çokta memnunum.Yalnızca gece lensle uyuduğum zaman bu sıralar iltihap yapıyor.Doktora gittim göz kuruluğu için damla verdi.Şu an daha iyi.Solüsyonu her gece değiştirin kullanım süresine dikkat edin.Memnun kalırsınız.
Devrinkadini Minimalhanim bende lens aldım bekliyorum gelmesi canım sabah yüzünü yıkadı mi ellerini tertemiz sabunla yika durula sonra onun kendi solüsyonu gözüne takacagin parmaklarını ve bı damla kadarda gözüne dök o solistondan sonra lensini yapıştır dikkat etmen gereken çok şık ovalama gözünü bide duşta filan çıkar şey olur bazen gözünde kuruluk olur lens rahatsız eder öyle zamanlarda solistondan lens gozundeyken biraz damlar rahatlatır tozdan uzak durman ve gece yatarken çıkarmam gerektiğini biliyorsundur zaten lens bı harika bende tesetturluyum gözlükten bıktım artık lens kurtarici
Mom107 Minimalhanim 10 yıla yakın lens kullanmış biri olarak diyorumki lazer olun çileniz bitsin benimde gözlerim ileri düzeyde miyoptu 2 yıl önce oldum dünya varmış dedim çünkü lenstede kullanım zorluğu var steril olmak zorundasınız lens bazen batma vs de yapabiliyor
bgmarik Devrinkadini bir kaç kez kızımı uyuturken uyuyakaldım.1 ay hiç çıkartmadan kullanılan lensler var 😕