BusraDefneozel Arkadaşlar bebeğim Defne 2 ay 12 günlük buara salyalari akmaya başladı elini ağzına sokuyor inliyor huzursuz agrisi var gibi de değil normalde mutlu bir bebekti ben korkuyorum dis belirtisidir diye böyle olan varmı tecrübeli anneler 🙏😳
Asl90 BusraDefneozel benim oğlumda 2 aylıkken başladı salya akıtmaya elini ağzına koymaya ama 7 aylık hala diş yok metak etme cnım salya tek başına diş belirtisi değil. Gelişimsel olarak o aylarda ellr ağıza gidiyo hep
Symayldrm BusraDefneozel diş değildir canım bizde 4.5 aylığız çok salya elini ağzına götürme vardı hatta damağında beyaz diş gibi bişe vardı diş sanmıştım doktora götürdüm mantar dedi bu yüzden huzursuz ağlıyor elini ağzına alıyor dedi jel kullandım öyle geçti. Ağzına bak bakalım Bi kabartma beyazlık falan var mı
BusraDefneozel Symayldrm nasil bi kabariklik ust damağında sanki dis beyazligi gibi çizgi var ama dis değil yani kararmadan sayılmaz aslında bilemedim yarin dr a bi foto atar sorarım 😳🙄
Asl90 BusraDefneozel büyük ihtimalle öyledir. Diş etlerine bak önce beyazlıyo ki bizimki kaç aydır beyaz sonra şişiyor.
Ates_mami BusraDefneozel belli olmaz valla diş olabilir. Ellerini keşfettiği için agzına sokuyor olabilir. Büyük oğlum 3ay 15 günlük tü ilk dişi gördügümüzde. O zamana kadar ve ondan sonra da hiç diş belirtisi yaşamadan 1 yaşına girmeden neredeyse tüm dişleri çıktı. Çok erken çıktı yani dişleri. Kardeşinin de 2 aylıkken elini agzına sokma vs vs tüm diş belirtileri vardı hatta sebepsiz ateşi çıkardı doktora giderdik diş derdi ama 11 aylık olunca ilk dişi çıktı.belli olmuyor bence bu diş durumları
Bebegimm1 BusraDefneozel 2aylik yoktu benm bebegimde oyleydi dişten degil damakları sertlestigi için olabiliyormuş suan 3bucuk aylık ustune ıslatıyor salyadan ☺
Aysess38 BusraDefneozel salyalanması normal tükrük bezlerinden dolayı ☺️ Yeni yeni yönetiyor o da tükürüğünü büyüdükçe azalacak tabi diş dönemi yine yaşanıyor salyalanma 🙂
Symayldrm BusraDefneozel böyle iltihap gibi aslında minik minik incele bakalım damağını sıçrıyor yayılıyor bide
Bebegimm1 BusraDefneozel aynen zaten agzina baktiginizda anlarsiniz az çok erken cıkaran da var ama genelde ellerini agzina goturme salya akmasi elleri agzindayken sinirlenme falan olabiliyor ☺
snowflake BusraDefneozel canım ben 3 aylık bebegin diş çıkardığına şahit oldum acaba olurmu ki öyle bi ihtimal varmı