dilay12 Arkadaşlar kehribar kolye takmaya başladık 4.5 aylığız fakat boğulur mu diye o kadar tedirginim ki varmı deneyimli anneler ??
basakgolbasi dilay12 3,5 aylıkken kullanmaya başladık şu güne kadar şükür ki bir sıkıntı olmadı 5 aylığız ❤️
Tuba dilay12 biri 2 haftalık olduğundan beri takıyor (şuan 7,5 aylık) diğeri 7 aylık olduğundan beri takıyor (şuan 2 yaşında) hiç bir sorun yaşamadım
Edanurada Tuba hic cikarmiyomusunuz uyuyuncada 2 yaşında olan agzina almiyomu bende kizlarima almayi düşünüyorum da ikisini de ayni ebatta mi aldiniz
dilay12 Edanurada daha yeni başladım takmaya ama çıkarılmıyor diye biliyorum duşta bi tek çıkarılıyor
dilay12 41esra bilekte işe yaramaz dediler o yüzden bu günden beri boynuna taktım ama içim hiç rahat değil
41esra dilay12 benim bildiğim önemli olan tene temas etmesi 🤔 öyle olsa bilekliğinide yapmazlar bence ya öyle miymiş
Asl90 dilay12 bende aldım ve takamadım bence riskli kontrollü takın gece asla takmayın. Bir tanıdığın oğlu koparmıştı 😱o günden sonra asla cesaret edemedim