Ebru-Yusuf2020 Kızlar bebeğim 3 ay 2 günlük kucagimda oturma vaziyetine geliyor sizce destekli otutturuyum mu yoksa daha erken mi ?
mnnakanne Ebru-Yusuf2020 ben 4. Ayını doldurana kadar kucagımızda oturttm 5. Ayda dedtekli 6. Ayda desteksiz oturmaya başlamıştı
AyazMerve Ebru-Yusuf2020 Doktorumuz 3 buçuk aylıkken kucakta eğik sonra kucakta dik şekilde , 5 aydan sonra da destekli oturtabilirsin demişti .
Esrayd Ebru-Yusuf2020 biz de 3 aylığız doktor osman gönülalın 3. Ay gelişim videosun da kucakta oturabilir destekli bi şekilde diyor ama bende tırsıyorum biraz
Gupsemmm Ebru-Yusuf2020 ben bir çok doktor dinledim 3 aydan itibaren hafif 5dk ile başlayıp zamanla artırarak otuturma yapmak lazım mış 6ayında yemeğini yerken yarım saat oturması yeterliymiş onun çin bende başladım 4 ay doldu oturuyorum kısa kısa
Nur006 mnnakanne bebeğiniz suan kaç aylık ve emekleme sürünme vb şeyler gösteriyor mu ? Bende 4 aydan sonra yavaş yavaş kucağımda oturtmaya başladım ve 6. Ayda desteksiz oturuyorduk suan 7 ay 13 günlüğüz sürünüyoruz sadece
Liva-Seyma Çok erken geldi bana ama tabi uzman değilim. Biz 5 aylığız hala bile korkuyorum🤷♀️ 6 ayda olmalı diye biliyorum🙏🏻
Zeynada Liva-Seyma benm doktorum da aynısını dedi.3ay için cok erken .omuriliğine zarar vermeyin bence.5.ayında 5er dk lık oturta oturta basladım ben
mnnakanne Nur006 8 bucuk aylık yaklaşık 1 aydır emekliyo yürümeye hevesleniyo şimdi koltuklara tutunup kalkıp gidiyo kendi sürünmeyede 6. Ayıının içinde başlamıştı
Nur006 mnnakanne bizde 6 bucuk aylık iken sürünmeye başlamıştık tutunup kalkma durumu yok henüz o sebepten sormuştum
Ebru-Yusuf2020 Gupsemmm ben de öyle duydum ben oturtmuyorum kendisi kucağimda oturur vaziyete geliyor
Almirayildiz Ebru-Yusuf2020 cok erken oturturmak için kemikleri batar 5 aylıkken yavas yavas oturman getekiyor
Esin12121212 Ebru-Yusuf2020 zaten suan bebeğinizi oturtturmaniz sıkıntılı kalçada eğrilik olur der benim doktorum 6 .aydan önce bebek oturtturulmaz 8.ve 9.ayda da desteksiz oturmaya baslar
Senacay Ebru-Yusuf2020 çok erken benim bebeğimde çok oturmak istedi ama doktor 4. Ayı bekleyin dedi. Ben 4.5 olana kadar kucakta oturttum. 5. Ayda destekli, 5.5 aylık desteksiz oturdu