Aydenizerdogmus 2 aylık bebeğim bugün duş aldırdım yüzü baya kurumuş yansğı ve kaş bölgesi birşey sürmeye korkuyorum krem konusunda içeriği temiz olan krem önerir misiniz sizler ne kullanıyorsunuz
aybkkara Aydenizerdogmus mustela atopik ciltler için olanı kullanıyorum ben güzel nemlendiriyor. Bioaderma atoderm den memnun olan annemizde çok.
Zuzu41 Aydenizerdogmus nivea baby krem☺️ Mustelanın nemlendiricisi de çok iyi diye biliyorum ama henüz alıp denemedim
Aydenizerdogmus leynanin_pembemantosuu Bebe yağı bizde isilik tarzı kızarıklıklar yaptı 😓 mustela sürüyodum yaramadı
Rbashn53 Aydenizerdogmus nasıl da denk geldi 🌸 1 ay 22 günlük bebeğim var. Göz kapakları alın bölgesi kulaklarında kuruluk vaedı eczaneye danıştım sebamed önerdi. Arkadaşımın kızı 1 yaşında genel kuruluk problemi vardı doktoru da ona sebamed önermişti aldım ilk kullanmamda etki etti
Elasuheda Aydenizerdogmus bepantol bakım kremi kullanıyorum ben 1.buçuk -ayından beri şuan 3 aylık hiç bir Zararı yok faydası var hatta
Rbashn53 Aydenizerdogmus sebamed protective facial cream canım. Eczanedeki arkadaşımıza cilt kuruluğu deyince bunu verdi. 😌
Ssumru Aydenizerdogmus mustela stelatopıa krem kullanıyorım vucuduna ve yüzüne kokusu hiç yok ama güzel nemlendiriyor temiz içerikli
BarlasMomm Aydenizerdogmus sebamedin bebekler icin yüz kremi var ondan aldim daha kullanmadim ama. Daha oncesinde unibayb losyonu butun vucuduna suruyordum yuzunede
sukayhanacar Aydenizerdogmus mustela atopik ciltler için olanı kullanmaya başladım hem şampuan hem krem baya memnun kaldım. Mustela stelatopia diye geçiyo. Atopik dermatit olabilir bebeğiniz linola veya mustelanın bu ürününü alın alamıyosanız da coresatin pembe renkli olanı alın. Atopik bi bebekse kıyamam bebe yağı o bu sakın sürmeyin