Miray4455 Merhaba arkadaşlar.Bebeği konak olanlar nasıl temizlediniz? Bebek yağı mı daha etkili yoksa zeytinyağı mı? Bi kaç yerde vazelin de okudum ama🤔
Mom089 Miray4455 iyi değil diyorlar ama ben zeytinyağı kullanmıştım 1 kere de geçti sonra daha olmadı
tubbaaa Miray4455 zeytinyağıyla geçirdim 21 aylığız tekrar oldu doktor bi şampuan önerdi onu kullanıyorum tek yıkamada geçirdi hala kullanıyorum önlemesi için
Mom0982 Miray4455 zeytlnyagı sürüp bekledik sonra tarakla geri geri taradık.iki kere yaptık tamamen bitmişti
Zey44 Miray4455 yıkamadan bi kaç saat önce sürdüm taradım sonra tekrar sürüp taradım bitene kadar sonra da banyo yaptırdım
Omus35 Miray4455 zeytinyağını sür on dakika fln beklet yada durumuna göre çünkü o kabuklar kalkıp yumuşuyor sonrasında sargı beziyle yada tülbentle sil demişti doktor bana
Kelebekkk34 Miray4455 yıkamadan önce saçlarına hindistan cevizi yağı(soğuk sıkım) sürün 10-15dk bekletin yumuşuyor chicco nun sık tarağıyla geri ileri tarayın hepsi gelicek
Elisa1 Doktor bize zeytinyağ ile karbonati karıştırıp banyodan 20 dk öncesi sur demişti. Birde konak taragi var banyoda onunda tariyoruz
Adeviyee Miray4455 zeytinyağıyla temizledim ama taradım taramadan olmuyor ben üç dört sefer yaptım kendi tarağıyla taradım uyu çok sivri değildi belki sivri tarakla tarasam daha çabuk geçerdi ama acıtmak istemedim