Egelim Btl2707 Osanit Türkiye de orjinalini bulmak zor, Almanya dan getirtebilme şansınız varsa kullanın derim. Biz tetagil kullanıyoruz 4.aydan beri ve çok memnunum.
SweetPaw Btl2707 Her ikisini de kullandım çok memnun kaldım. Osanitin orijinalini bulabilirseniz onu kullanın yoksa tetagilde çok güzel rahatlatiyor
Emir123ali tontisbebegim bana özelden mesaj atmışsınız 24 gün önce diyor özelden cvp yazdım ama konuyu anlamadım kusura bakmayın çok geç fark ettim
Egelim Aselipekveannesi Uzun zamandır var trendyol da ama ben yine orjinalliği konusunda güvenmiyorum maalesef. En sağlıklısı yerinden getirtebilme imkana sahip olma. Sahtesinin Türkiye de çok olduğu söyleniyor çünkü. Konu el kadar Bebekler olunca cesaret edemiyor insan.
Btl2707 SweetPaw trendyolda satılanlarnorjınal degıl mıdır artık gldı demıslerdı eskiden yokmus birde osanit biraz pahalı ıcınde ki toplar cok mu gunluk mu sadece dis cıkarma doneminde mi kullanılacak
SweetPaw Btl2707 orjinal olmadığı söyleniyor emin olamiyorum. Küçük küçük baya top var içinde. Sürekli vermeyebilirsiniz. Şikayetleri azaldığında vermeseniz de olur. Tetagil de öyle ağrısı huzursuzluğu yoksa onu da kullanmanıza gerek yok.
Egelim Btl2707 Ben 4.aydan beri her gün kullanıyorum, 4 saatte bir kullanılabiliyor, gece uyumadan muhakkak kullanıyorum, gün içinde de diş için huzursuzlandığını farkedince kullanıyorum. Bitkisel bir ürün, bir zararı yok.
Nurhanege Kızlar benim bebeğim 4 aylık osanit kullanmaya başladım şuan atakdayiz hatta biyandan daa dış kasntilari başladı elini ağzından çıkarmıyor kullanmaya basladm her gün 4 5 tane osanit top veriyorum sanki braz daha rahat bebeğim. Bu arada içinde baya var uzun süre gider gibi. Trendyoldan aldm