Minikheyecan Bebeğim düşük doğum ağırlıklı doğdu2440 gr. 3. Ayımız dıldu bugün dr a gittim sadece 620 gram almıs. Son bir buçuk haftadır atak haftasının etkisyle sanırım memryi iatemiyor ağlıyor , çıldırıyor iki çekip bırakıyor istiyor ki memeden süt su gibi aksın ben çekmeyeyim kafasında. Öneriniz varmı güzel anneler? Çok üzüldüm illa tontiş olsun derdim yok ama bu kilo da cok az :(
Deletedmom10 Minikheyecan şuan kaç kilo canım. 500-1000 gr arası normal. Benim kızım da 2550 doğdu. O da azar azar aldı kilo üzme kendini
DyguEla Minikheyecan biz de ilk iki ay çok iyi kilo almıştık üçüncü ay sadecr 500 gram aldık meme reddi yaşadık sanırım üçüncü ayda olabiliyor böyle sıkmayın canınızı sağlıklı olsunlar önemli olan o 😊
Minikheyecan Loyam meme reddi gibi birşey var mu? Bizimki eskisi gibi emmek istemiyo memede ağlıyo 3-5 dk ancak duruyor
Gzderdem Loyam doktorum 2. Ay kontrolunde bu aydan sonra kilo alımları daha yavaslicak demişti canım.
Loyam Minikheyecan evet zoraki emziriyorum 1,2 dk emip ağlamaya başlıyor tekrar emzirmek istediğimde kendini iterek çığlık atıyor
Loyam Minikheyecan evet zoraki emziriyorum 1,2 dk emip ağlamaya başlıyor tekrar emzirmek istediğimde kendini iterek çığlık atıyor
horozsehirli20 benimnki de 3 aylik malesef 300 gr almış 1 ay içerisinde çok zayıf doktor bir hafta daha takip edelim kilo almazsa takviye mama verelim dedi. 😔 meme yide hırslı emiyor ağzına bir sokuyor bir çıkartıyor ne yapıyor anlamıyorum 🙁
Deletedmom0900 Benim kizda 5. Ayina girdi bugunku kontrolunde 600 gram almis bende cok uzuldum ama cok iyi dedi ebe