Sultiii Arkadaşlar bebeğim 5 ay 8 günlük 6450 kg aptamil ve anne sütü alıyor 2800 doğum kilosu siz ne durumdasınız acaba 💐 çok mu geriyiz 🤷♂️
Ravzaannesi01 Sultiii benim bebeğim de 2600 doğdu 3. Ayına girmesine 2 gün kala 5370 Di anne sütü alıyor. Mama olarak önce sma ve aptamil şimdi bebelac gold kullanıyoruz.
Seliiinn95 Sultiii bizde 4 aylığız dün kontrolümüz vardı 6470 kg . 3100 doğum kilosu ama bence doğum kilosuna göre gayet iyi kaç cc mama veriyorsun
Sultiii aybkkara hiç deneöedim reflümüz var aptamil anti reflü mama veriyorum ama bebelac deneyeceğim bir de 😔
Sultiii Yaaa gayet iyiymiş 3. Ay kilosu bizim biraz kilo alımımız az destekliyorum mamayla ama 3 ve 4au da toplamda nerdeyse 1 kg zor aldı 😞
Ravzaannesi01 Sultiii bizde bebelac güzel kg aldırdı gold ama sma da 14 günde 275 gr aldı bebelac da 495 gr aldı
aybkkara Sultiii üzülmeyin ya küçük kalmaz sonuçta alır ek gıda dönemi inşallah ☺️ Reflüsü varsa çok normal bizde de var reflü zaten yediğini çıkarıyorlar
Sultiii Ravzaannesi01 ay inşallah bize de yarar tam kilo alımının yavaş olduğu dönemdeyiz birde gören herkesin tepsikisinden sıkıldım inanın
Ravzaannesi01 Sultiii bende aynı şekilde her gören küçük zayıf vs hiç 3 aylık değil gibi dior. Ben minyonum kızım da bana çekmiş galiba 😊 ağzı olan konuşuyor boşver canım sağlıklı olsunlar da kg önemli değil biz elimizden geleni yapıyoruz sonuçta.
MehmetefeM21 Bende o şekil 3 aylık. 5 kilo daha yani hiç gelişmedi bnm bebkte 3 kilo doğdu bnde 2 gündür başladım mamaya aptamil veryrm baklm kilo alımı ne olcak
Ipeks_mom Sultiii biz 4 ay 5 günlügüz kilomuz 4.800 6. Aya kadar anca 6 kilo olur sanirim. Kilo alımı cok az gidiyor bizimkininde maalesef 😔
Busegg Ravzaannesi01 sağlıklıysa eğer kime ne kilosundan. Yani ben anlamıyorum insanları. Daha bugün doktorumuz kilo hiç bi yaşta iyi değil sağlıklı kilosunda olsa yeterli dedi.