mina00 Gün içinde iki kez yemek yiyip ( sabah, öğlen (14:00 kadar) ), cikolatayı tatlıyı kesıp zayıflayan varmı?
Halee_bilgee48 mina00 4 gündür diyet yapıyorum 5 kilo vermişim. Sabahları kalkar kalkmaz tarçınlı sade Türk kahvesi içiyorum. Sonra oğlumu emziriyorum. Evin işlerini yapıyorum. Kahvaltı da 2 yumurta peynir salatalık ve bol yeşillik yanınada rezene çayı yapıyorum. Kahvaltıdan sonra biraz oğlumla ilgileniyorum. Öğlen leslie yapıyorum. 45 dakika felan. Çok terliyorum terim soğumadan eve süpürge evin geri işlerini halleşiyorum çamaşır vs. Duş alıyorum. Sonra doğuşun kiraz saplı çayı var onu içiyorum. Bol su. Tüketiyorum. Meyve tabağı hazırlıyorum acıkırsam ya da yulaf yedim. Akşama ise genelde salatayı çok yapıyorum kilo aldırmıcak şeyler yapıyorum. Gece uyumadan önce ise yine tarçınlı Türk kahvesi içiyorum. Bu arada kiraz saplı çay ve tarçınlı Türk kahvesi çok güzel yağ yakıyor direk tuvalete çıkartıyor
fatimaozel mina00 sabah hafif kahvaltı ekmek yok. yumurta sebze ikindi vakti akşam yemeği uygun porsiyonda ara öğün filtre kahve çiğitli kuru üzüm kurular tercih edebilirsiniz 6 kilo verdim
mina00 Tugba68 bebegımı dogurdukdan berı 57-59 arası gıdıp gelıyo kolom bır turlu ınemıyorum kac zamandır ıkı kez yıyorum ama bazen fazla cıkolata yıyorum acaba onuda bırakırsam ıse yararmı, baska ne onerıyosunuz
Tugba68 mina00 tatli hamur isi pirinc patates bunlar kilo aldirir gunde 2 ogun bol su bitki cayi spor yaparsan iyi gelir tatli isteklerinde tarcinli süt ic gece uyumadan 2kasik yogurt yiyebilirsin baharat kullanimini arttir
mina00 Tugba68 sorunum sabah ekmegı ne ıle evezlemek, oglen 2den sonra zaten yemek yemıyorum ama cıkolata tatlı ıstıyorum, korsede kullanıyorum
mina00 Halee_bilgee48 kolay gelsın baya kılo vermıssınız, ama bı sey varkı yemeklerımız farklı ben Azerbaycanlıyım kahve falan tuketmedıgmız ıcın sevmıyorum malesef, guc ıcınde korsede oldugum ıcınde egzersız yapamıyorum
fatimaozel mina00 3 hafta olmuştur diyim haftada bir gün serbest öğün yapıyorum.. abartmadan tabi ki.. ne yemek istersem yiyorum. kontrollü veriyorum su ve sporla destekliyorum 🪴