AzraSare Bu çayı nasıl içiyorsunuz tatlandırıyor musunuz veya başka birşry katıyor musunuz içine . Kokusundan ve tadından dolayı içemiyorum :(
Gulom34 AzraSare ben kaşık kaşık yiyorum kavurup tadına bayılıyorum şekerle içilebilir nane ile birlikte de içebilirsiniz
Gulnuraraserol AzraSare tatlandırmıyorum hafif soğutup tek seferde içiyorum ay benim için kurtarıcı o kimyon ya hem gaz için iyi geldi hemde süper süt yapıyor 👍
ftmird Ben şeker atıyorum biraz zor oluyo gerçekten içmek burnumu kapatıp birden içmeye çalışıyorum 😂
ftmird AzraSare canım bide rezene ile karışık da içebilirsin ben anason rezene kimyon karışık içiyorum arada rezene kimyon olarak içiyorum tadı değişiyor baya rezene den
AzraSare Gulnuraraserol bende gaz sebebiyle içiyorum inşallah iyi gelir oğluma da 😊 ayrıca yağ yakıcı özelliğinde varmış 🤩
Smye AzraSare Nası yapıyorsunuz mesela bi kupaya kaç cay kaşığı bide demleme mi etkili kaynatma mı ben rezeneyle karıştırıp içmek şstiyroum ama bilmeyince erteledim
AzraSare Smye bende netten bakım bir kupa kadar suya bir tatlı kaşığına yakın kimyon koyup kaynattım ... ama içilecek gibi değil tadı çok kötü geldi bana . Rezene ve anason da katıp denicem
Gulnuraraserol Yasey evet bi bardak kaynamış suya 1 çay kaşığı toz kimyonu atıyorum 10 dk içinde demlenmiş oluyor ayrıca kimyon dibe çökmüş oluyor hiç süzmüyorum direk içiyorum dibini içmiyorum