Cheddar Merhaba analar, Buuüüünn benim dooooum günüm 😻 kendimi ödüllendirici bi portakal soslu ıslak kek yaptım. Hatasız olsun istiyorum. Portakallı şerbeti keke nasıl verirsem emer %100? Tüyoları alayım.
Monaroka Cheddar mutlu yılların olsun Allah sağlıklı uzun ömürler versin.🌸❤️ Kürdanla delik deşik ediyorum ben, portakal sosunu hiç denemedim ama o kadar delik deşik etmeye portakal sosu da dayanmaz ya
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Cheddar Mutlu yılların olsun Nur 💐 Doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle, sağlıklı,huzurlu, nice güzeeel yılların olsun. Anı kumbaranızda çoook güzel anılarla dolsun. ❤️ Çikolatalı dışında hiç ıslak kek sosu yapmadım. Yorumsuzum bu konuda. 🙈
Cheddar AyPerisiVeGokPrensininAnnesi canım çok teşekkür ederim. Tek duam ve dileğim sağlıklı günlere geri dönmek. 🙏🥰😘
Wolverine Cheddar Forumun kattığı güzel insanlardansin canım benim💜 Bende öyle mutluyum, gönül isterdi ki yüz yüze de tanışalım kutlayalım yaşlarımızı🙏🏻 Belki bunu da bir gün yaşarız🍀 💜💜💜
bir_pasa_annesi Cheddar doğum günün kutlu olsun cnm eşinle bebişinle birlikte nice mutlu yıllara inşallah ha cheddarı unutmayalım 😁
Cheddar bir_pasa_annesi cheddarı unutmayan nazik düşüncenden öperim🥰 çok teşekkür ederim canım benim 🙏💕
Mora Cheddar Mutlu yaşlar galbimin eriyen peyniri 😘 çatalla her yerini del öyle dök tümden ıslanıyor 😂
Cheddar Mora hem deldim hem dilimledim 😂 suratıma yapıştır bi kokulu tükülük yeni yaşımın şerefine 😂😂 teşekkür ederim canım benim 🙏💕
Annekeki Valla bildigimiz islak kek yaparken sosunu da pisiriyoruz ya kek firindan cikiyo dilimliyorum sonra sicak sosu da ustune dokuyorum mukemmel oluyo. Kekim meshurdur🤓
Rubab_Mommy Cheddar Tebrik ederim canim.Dogum gunun kutlu olsun ailen ve sevdiklerinle nice mutlu huzurlu sevgi dolu yillarin olsun in şe ALLAH🦋🧡