ElifMT Bebeğimi uyurken emziriyorum daha uzun emiyor. Uyanıkken etrafa bakmaktan çok kısa emiyor. Uyurken emmenin bir zararı yoktur demi anneler ilk bebeğim acemilik belki sorum çok saçma ama 🙈😊 trol olmak istemem 😊
Aysnr0507 ElifMT bende uzun uykuya geçtiğinde uykusu bölünmesin diye hiç uyandırmadım hep uyurken emziriyorum 5 aylık olduk bugün
ElifMT Nuray63 teşekkür ederim gece zaten uyurken emziriyorum bu ara gündğz de uyurken emzirmeye başladım yoksa emmiyor biraz rahatsız çünkü
Ebrudmrgl Etrafı merak ettiği için emmiyodur uyanıkken canım. Sakin bi ortamda emzirmeye çalış uyanıkkende emer belki
ElifMT Ebrudmrgl evet ya onu farkettim mesela misafirliğe girmiştik orda da emmiyordu sürekli gözleri evdeki tablolardaydı 😊 sanırım algıları açık olduğu için
Ebrudmrgl ElifMT evet merak ağır basıyo bazen 😊 sakin bir odada mümkünse başkasının olmadığı, tv’nin olmadıgı yerde dene
sedasnglr93 Aysnr0507 bir şey snorabilir miyim benim bebeğimm daha 1 aylık uykusunda emiyor bazı geceler ama emzirince hemen yerine koyamıyorum kusuyor. Sizde böyle bir sorun oluyor mu
ElifMT Sanırım bu yaşadığım meme reddi kızlar çünkü yok emmiyor 2 gündür böyle uyurken anca emiyor ☹️
Aysnr0507 sedasnglr93 yok Allah’a şükür benim bebeğimin kusma durumu olmadı hiç şu an 5,5 aylık doğduğundan beri kusma olmadı aman maşallah🧿 diyim de ne zaman iyi bişey desem hemen tam tersi oluyor 😂