cemreninnannesii Kızlar selam dün buzluktan tavuk kanat çıkarmıştım çözüldü ama yemeğe annemlere davet ettiler gittik bende tavuğu tekrar buzluğa attım onu tekrar çıkarıp yapsam zehirleme yapar mı?
Purposeless cemreninnannesii yapar çözülen ürünü pişirmeden tekrar dolaba atmam Allah korusun tavuk zehirlenmeside kötüdür.
Bebegim_28 cemreninnannesii tekrar yenir mi bilmiyorum ama böyle bi durumda dolabın normal bölümüne koyarım ertesi güne yaparım. tekrar buzluğa konulmaz diye biliyorum
Adeviyee cemreninnannesii çok riskli tavuk bu bozulmaz denilse bile yenilmez o çöp olmuş artık keşke dolabın alt kısmında bekletseydin bir gün bir şey olmazdı
inciperininannesi cemreninnannesii tabikiii çok zararlı yapmayın sakin tavuktan zehirlendim geçen sene ölümden döndüm ya.
Pamuk_seker cemreninnannesii donup çözülmüş hicbit ürünü tekrar dondurmamaniz gerekiyor heleki tavuk en risklisi çöpe gitmesindemse götürün oraya orda yapın yiyin
Volmine cemreninnannesii bende çıkar onları pişir öyle dolaba koy yatın ısıtırsın daha mantıklı olur.
elifiii cemreninnannesii tavuk özellikle tekrar dondurulmamalı. keske yanınıza alsaydınız ya da hemen pişirip öyle gitseydiniz. tavuk zehirlenmesi cok tehlikeli..
Minikcivcivim1 cemreninnannesii canim fıkır olsun diye yazıyorum eğer o gün tavuğu kullanmayacaksanız haşlayip soguyunca dolaba katabilirsiniz bu sekilde diğer gün kullansanız da birşey olmaz ben genelde böyle yapıyorum🌸