eyvahaaneoldum Kızlar 4. ay aşısı olacağız ama korkuyorum acaba ateşlenir mi bizim bir arkadaşın çocuğu 3 gün boyunca ateşlenmiş sizin nasıl oldu
irva eyvahaaneoldum Biz hiç bir sorun yaşamadık çok şükür.Bebekten bebeğe göre değişiyor bu durumlar.Umarım siz de sorun yaşamazsınız.🙏
benbirbebekfilim eyvahaaneoldum korkmayın her bebekte aynı etkiyi göstermez..benim oğlumda çok hafif ateş oldu bikaç saat kıyafetlerini çıkardım yarım saat öyle beklettim düştü bi daha da yükselmedi..ama aşıdan 2 saat sonra falan bi defa calpol vermiştim huzursuzluğu vardı hafif şekilde
Karaborsa eyvahaaneoldum 2. Ay asisinin aynisi verem yok sadece. O zaman ates yapmadiysa yapmaz demisti doktorumuz. İnsallah size de yapmaz 🙏🏼
Nurell eyvahaaneoldum bize ates yapan tek asi 4.ay aşısı olmuştu.. Ama calpol ile düştü tekrar yükselmedi.. Takip edersiniz yarın saatte bir ölçersiniz.. Korkmayın her bebek farklı..
Kubrasarigul eyvahaaneoldum 8 gün önce olduk 2 gün hafif ateşlendi kızım sadece biraz fazla huzursuzluk yaşadık