Annebebek58 Bebegim 8 aylik 1 yemek kasigi yogurt veriyorum gunde mamayi ne zaman sonra yapsam acaba 1 saat sonra versem cok mu gec olur
Mom070 Annebebek58 1 yemek kaşığının çok doyurucu olacağını düşünmüyorum. Ek gıda zamanı ne aç ne tokken olacak şekilde olmalı. O yüzden fazla geçmeden mamasını vermeniz daha iyi olur.
Deletedmom_52 Annebebek58 bence 1 yemek kaşığı tok tutmaz, midesine bile gitmeden erir gider agzında 😅 yarım saat sonra mama verin. Hatta bence önce mama verin mamadan 30-45 dkk sonra tadımlık bir kaşık yogurt verin
GoGirl Annebebek58 1 yemek kasigi doyurmaz hic yetmez hatta 8 aylik bebege mamayi ustune icirebilirsiniz hemen
GoGirl Annebebek58 1 kase yogurt yer bence 8 aylik diger ogunlerde ne yiyor.alerji snrsi deneme fln degil dmi
MarlaSinger Annebebek58 ben 1 kase veriyordum ya. Yediği kadar veriyordum çünkü ev yapımı doğal yoğurt ve yatarken verirdim uyumadan yarım saat önce falan
Mico Annebebek58 bir kase yogurt bir cay ka keci boynuzu pekmezi verin 1 yemek ks nedir canim tok tutmaz
GoGirl Annebebek58 1 kase ev yogurdu yer hatta diger ogunlerde yemekleride yer 1 kase ya da ne kdrla doyuyorsa
Ahimess07 Annebebek58 ben günde 125 ml yoğurt veriyorum tabi yanında başka ek gıdalarda var bir yemek kaşığı bence çok az. Yoğurdun içine yulaf ezmesi meyve püreleri ruşeym falan katarsanız da daha güzel olur ☺️
GoGirl Mom070 biz 5 aylik basladik 1 cay bardagi ölçümüz 1 gun icindi tadimlar bttikten snr.daha snr yine ilerleyerek devam ettik doktor kontrolunde.8 aylikken her bebegin istahi farkli doydugu kdr ogunlerde yiyordu.
CemreKerem35 Annebebek58 1 yemek kaşığı yerine küçük bir kase yoğurt verebilirsiniz artık hatta içine meyve de ezebilirsiniz değişiklik olur . Ayina göre 1 YK az o yüzden yok tutmaz .
ezogelinn Annebebek58 hemen arkasından içebilir eğer yiyorsa bir yemek kaşığı yoğurt az geldi bana kızım 7.5 aylık içine meyve püresi koyuyorum bazende kuru kayısı hurma koyup yarım kase yediriyorum
Vanilya Annebebek58 1 çay bardağı dedi doktor bana 1 yaşına kadar doyurucu olan bu olur dedi. Diğer öğünleri nasıl?