Hafsasmom_ Merhaba arkadaşlar aptamil prematil kullanıyorduk şimdi normal mamaya geçeceğiz ama hangi mamayı alacağım bilmiyorum siz prematilden sonra hangisini kullandınız acaba
Mimarhanim Hafsasmom_ ben hipp kullaniyorum canım memnunum, prematil sonrası önce aptamil 1 aldık çok ciddi kabızlık ve gaz yaptı, hipp e geçince rahatladı kızım. Şimdi hipp 2 numara kullaniyoruz ☺️
azem1234 Hafsasmom_ benimki onları beğenmedi çöpe gitti gaz yaptı onların hepsi evolvia gaz falan yapmıyor yapsada rahat çıkartıyor
Twinsmomy Hafsasmom_ hiç bılmiyorum ama bnde Aptamil bi ara eczanelerde bulamadm 4.aylarinda Bebelac a gectm. Doktorum farketmez demişti kilo alımları iyiydi bebeklerde yedi sorun olmadı.
Mimarhanim Hafsasmom_ hipp organic combiotik olandan kullanmanı tavsiye ederim ama hipp organic olanın içinde probiyotik yok. Organic combiotik olanda prebiyotik+probiyotik var 😘
Hafsasmom_ BuseCan evet bende tadı farklı gelir içmez diye korkuyorum aptamilin şeker oranı diğerlerine göre fazla olduğu için
Daphnemom Biz 3 kilo olana kadar eoprotin kullandık sonra Golden Goat, hala devam. Bi ara sma comfort denedik ishal yaptı hipp aldık onu da içemedi. Golden Goat ile güzel kilo aldı hep. 🙂