Cgdmltr93 Televizyonum ünite de ama kızım artık kalkıp çekmeye başladı duvara monte etmek istiyoruz ama bu sefer de ünite boş kalacak sizler nasıl yaptınız fotoğraf atar mısınız ??
Milamoms Cgdmltr93 kaldırdım üniteyi duvarda televizyon düşüp başını vurmuştu üniteye o riski göze alamadım bidaha
Biscolataerkegim Cgdmltr93 Duvara monteledik üniteyi de sattık 🥴 Keşke televizyonu da satsaydik açmıyoruz zaten
Hivrozam Benim unitem biraz agir devrilmez kizimin bütün oyuncaklarini unitenin cekmecelerine doldurdum bazen cekmecenin icine girip oturuyor bazen yastik istiyor içinde uzaniyor😊
mnnakanne Cgdmltr93 ilk evlenirken hemen cocuk düşündügüm için😂😂😂hiç almamıştım iyikide almamışım mis duvarda ünite felan yok😂🙈
PervinY Cgdmltr93 ünitenin üstünde dururken duvara veya üniteye sabitleyen aparat var ondan taktık birde ekran koruyucu. Çeksede düşmez.
Balli_pastamm Cgdmltr93 Duvara monteledik tam altina da ahsap ciceklik var belki görmüşsünüzdür onu mobilyalarımın rengine uygun boyayip ayaklarini yere yapıştırdık.Üstune koyduğum objeleri de yapıştırdım.Tamamdir