Öncelikle hepinize merhaba. Birgün hiç böyle bir post açıcağımı düşünmemiştim ama artık gerçekten birileri bunu görsün okusun istiyorum. Yahu bu uygulama neden var? İsminden bile belli ne için olduğu değil mi? Bazılarınız neden amacı dışında kullanıyosunuz anlamış değilim. Evet uygulamada tabiki cinsellik , annelerin gün odası vs tarzı etiketler var ve bunlar ile ilgili kafanıza takılanları yazıp insanlardan yardım isteyebilirsiniz. Mesela cinsellik konusunda gerçekten bir sorununuz olur paylaşırsınız, eşinizle kayınvalidenizle veya ailenin diğer fertleriyle ilgili “çocuğunuzu/bebeğinizi” de ilgilendiren sinirlendiğiniz, işin içinden çıkamadığınız konularda fikir almak isteyebilirsiniz. Ama Allah aşkına banane kocana yaptığın cilveden banane senin yatakta kocana yaptığın muamelelerden banane görümcenin kayınvalidenin cartından curtundan. Bu postları açana da uyuz oluyorum hiç işi yokmuş gibi bu postlara koşa koşa yorum yapanlara da uyuz oluyorum! İsterseniz hepiniz linçleyin beni umrumda değil bu nedir ya anasayfam işe yaramaz konularla dolu. Neden? Çünkü sürekli o konulara yorum yağıyo. Gerçekten yardım isteyen annelerin konuları arada kaynıyo(ki buna bende dahilim) çoğu insan cevap bile vermiyo ne de olsa milletin kocasının kimle naptığı veya ailesiyle ilgili dedikodular daha ilgi çekici. Dediğim gibi isteyen beni linçlesin. Umarım okuması gerekenler okur da üstlerine alınanlar olur.