5552538 Bugun verem aşısı olduk bebeğim 2 bucuk aylık cok fena ağlıyor normalde bu kadar ağlayan bi bebek değil. Ağrısı var muhtemelen aiı olupta ağrılı geçen varmı bşde kaçgün sürer ağrısı yardımcı olurmusunuz 🤦🏻♀️
Damlacelikk 5552538 benim bebegim 2 saat bi huzursuz olmustu calpol vermiştim bir kere co ksukur problem yasamadik. Calpol verdiniz mi büyük ihtimal ağrısı var
Brcdrnlila 5552538 merhaba bizde bugün olduk çok şükür ateşlenme yok ağlıyor arasıra uyumak istiyor omzumda geldiğimizden beri emiyor uyuyor ağrısı oluyordu elbet ama inşallah rahat atlatırız
bicirik 5552538 Geçmiş olsun koldan vurulan değilde bacaktan vurdukları çok ağrı yapıyor karpol verin geçer inşallah
Fatma5672 Benim bebeğim aşının ertesi günü çok ağlamıştı sanırım acısını daha çok hissetmişti herhangi bir ilaçta söylememişlerdi vermemiştim. 2. günden sonra geçti anca
Bonnusimo Damlacelikk merhaba menenjit aşısı koldan mı bacaktan mı vuruluyor bizde ilk doz baslıcazda oda ağır bi aşı sanırım 😢
iyilik80 Verdim ama cok erkilendi verem asisimi yaoti diger karma asimi bilmiyorum 24 saat uyumadi bebegim
5552538 bicirik bacaklarını oynatırken çok aprı yapıyo ki ağlamaya başlıyor. Yavrum artık alıştı ağrıyan yerine hiç bacagını oynatmıyor 😔
Aezgi 5552538 ağrısı vardır canım ben aşıdan gelince hemen carpol verdim ona rağmen 4 saat sonra falan 37.8 olmustu atesi gene bir cay kasığı vermiştim öyle atlatmıştık carpol verebilirsin
SevdAyaz Bizim çok rahat geçirmişti ama ağrı şişme ya da yara olabilir demişlerdi birde ateşi 38 buçuğu geçerse calpol ver demişlerdi. Çok şükür sıkıntı olmadı aksine uyumayan bebem uyumuştu😂😂 Allah yardımcınız olsun sizin de erken atlatr inşallah 💙
5552538 SevdAyaz Amin Rabbim herkesin yardımcısı olsun hep kaygı içindeyiz bebek büyütmek zor Allahım acılarını yaşatmasın ❤️