Mom456 Merhaba hanımlar kızım 4 buçuk aylık,geceleri bebeğinizi emzirme sıklığınız nedir bir de geceleri altını değiştiriyor musunuz ben değiştirmek istediğimde uykusu bölünüyor ve uyumuyor,siz neler yapıyorsunuz bu konuda?
turansmom Mom456 Canı istedigi zaman emiyor 5 aylık genelde 2 kez kalkar bir sorunu yoksa. Altınıda kaka yapmişsa değisiyorum yada çişi çok fazlaysa yapmadıysa değişmiyorum
Begooo Gece kaka yoksa altı değiştirilmez zaten bebeğin gece olgusunun farkında olması adına öyle okumuştum.
Tuba Mom456 Kendisi ne zaman kalkarsa o zaman emzirin, 3 saatten fazla uyuyacak olursa bırakın uyusun😊
Yusufbebekk Ben çoğu zaman altını değişmiyorum gece uyurken değişiyorum pişik kremini sürüyorum .arada sırada bir kez değişiyorum .O da uyanıksa zaten uyanık değişimin diyorum.Benim bir aylık daha gece sürekli emiyor uyanığım hep yani
GramPozitifBakteri Mom456 Kaka yoksa değiştirme gece.Hem gece uykusunu bilsin,hemde alışmasın.Sonra sen zorlanırsın.Sabah açtığında hemen bağlama havalandır biraz bişey olmaz.😊 kızım 18 aylık.Sadece ilk 1.5 ay gece bez aldım o kadar.Bidaha gece kaka yapmadı.O zamanlar 3 saatte bir emerdi.
Aylaayla Mom456 benim bebeğim iki aylık gece altını değiştirmiyorum kaka yapmadığı müddetçe tabi.Doktor gece uykularını bölme kaka yapmadığı sürece dedi ve emzirmek için uyandırma dedi kendi acıkırsa kalkar zaten dedi.Bende değiştirmiyorum emmek için iki defa bazen üç defa kalkıyor çok kasmıyorum.Uykusu bölününce gece uykularında kendi uyanırmış alışkanlık edip ellememekte fayda var.
Mom079 Mom456 11 aylık oldu geceleri bez değişmeyiz. Bi kaç kere denedim çok sinirlendi uykulu değiştirdiğim için. uykusu kaçtı bende artık ellemiyorum