2lokummannesiii Sumeyye54 ya ne güzel. Ben de çocuk eğitimi ile ilgili bugüne kadar 5 kitap okudum. 30 milyon kelimeyi de bir ara okuyacağım 😂
Esse0304 Ücretsiz bi uygulama var mi istediğimiz kitabi indrip okuyabileceğimiz kitap okumayi seviyorum.ama kitap alacak durumum yok şuanda.
Seydafra 2lokummannesiii şuan masumiyet müzesini okuyorum ama Ahmet Ümit’in kitapları da çok güzel tavsiye ederim
tekgamzelimm Fatosemir Bende sürekli kucagimda gezdiriyodum öyle uyku sersemiyle kolumda sallayıp emzirip uyutuyorum iki saati aliyodu 🤦🤦🤦
ScubAlp 2lokummannesiii Uzm.Gelisim Psikoloğu Sinem Özen Canbolat Uyku güvenli bağlanma ve bebeğiniz her ebeveynin kitaplığında bulunması gereken bir kitap tavsiye ediyorum 😌
Aliefe MeryeminAnnsi Ben genelde aşk kitapları okumayı tercih ediyorum ama şu fırsatım olmadığı için okuyamıyorum
Sultan05 2lokummannesiii A dan Zye pozitif çocuklar yetiştirmek çok ama çok güzel bir kitap kesinlikle tavsiye ederim nekadar acemi anneymisiz dedim okudukça .
Nezzz_ Kitap olarak zülfu livanelinin serenad harika bitti diye cok uzulmustum bebegim olmadan okudm tabi simdi firsat buldukca otuz milyon kelimeye devam ediyorum😊😍