MinikMucizemNil Kızım 4,5 aylık ablam sofrada sütlaç verdi bol şekerli. Yapma etme derken bir baktım çay kaşığı çocuğun ağzında. Ben daha bişey vermiyorum niye veriyon şeker o dedim, ben 4 aylıkken herşeyi veriyodum oğluma tadlara alışsın hem mama yiyo zaten o da şeker diyo. Laf anlatılmıyor ki kimseye emanet edemicez çocuğu
[silindi] Hazalss banada tatlarına baktı alışsın dediler sert Bi şekilde tepkimi koydum diyenlere. Kimse elini bile süremio
Brcstndg Hazalss ben uğraşacağım nasılsa düşünmeyin siz ben vermeyeceğim lütfen bir daha bu konuda ısrar etmeyin demelisiniz.
Hazalss Srht işte şu durum çok gıcık değil mi "ama ona veriyolarr" "biz veriyoz bişey olmuyoo" keşke hiç karışmasalar😑
Srht Hazalss vallağa kapanın elinde kalıyor o durumda çocuk! Hep derlerdi çocuğun olunca hızlanırsın pek yavaş nazlı bir insan hiç olmadım yapı olarak hızlıydım hep ama ciddi anlamda atmaca gibi oldum şimdi!
Hazalss Beneka zaten hamileyken çok konuştukları için şuan bişey yaşamadığım halde çok kafama takıyorum