ElifMT Kızlar 16 nisana sünnet randevusu aldık sünnerimizi Salih Selman hoca yapcak bilen yaptıran var mı o doktora oğlum ozamana 4 aylık olcak çok endişeliyim herkes kolay olcak diyor burda da okudum ama işte annelik canı çok acırsa diye korkuyurum önerilerinize de açığım güzel anneler
Esra2302 ElifMT harika bi hoca bizde ona yaptırmayı çok isterdik ama malesef şehir olarak bayağı uzaktayız. 😪
Kk41 ElifMT Ben çok endişeliydim ama çok korkacak bir şey yokmuş sadece ilk çişinde çok acıdı ağladı .İyiki yaptırmışım 5 gün oldu bile
BenMathilda ElifMT Biz ona yaptırdık bebeğimin sünnetini. Cok memnun kaldik, işinin ehli. Bebeginizin ayı küçük olduğu için çok sorun yasamazsiniz diye düşünüyorum, 6-7 dakika sürüyor endise etmeyin insallah, hayrli olsun simdiden🌺
Damlacelikk ElifMT canim doktoru tanımıyorum ama ben oglumu 40 gunlukken yaptirmistim iyi ki yaotirmisim diyorum. 5 güne iyilesti ve hic bir problem yasamadik sadece ilk gun biraz ağrısı oldu ve ilk ısrarını yaparken cani yandı sadece o kadar. Üstelik dikis atılmadı klips taktılar. Konforlu sunnet diye geçiyor. Yine olsa yine küçükken yaptırırım. Su an 9 aylik bebegim
ElifMT Esra2302 bide İstanbul anadolu da oturuyoruz Ümraniye de doktor bey faith de Avrupa yakınında eşime dedim olsun uzak ama gidelim duasını da yapıyormuş hem kestik den sonra
ElifMT Kk41 yaaa kıyamam işte o ilk çişten çok korkuyurum bide yapışma falan olmaması için çok dikajt etmek lazım demi burda okumuştum karton bardak öneren vardı birde keserken çok ağladı mı iğne vurulurken ağlıyormuşlar sanırım sadece
ElifMT BenMathilda çok sevindim bende çok güveniyorum o doktora sohbetlerini de izlediğim için sanki tanıdığım biri gibi geliyor inşallah Dediğiniz gibi çok kolay atlatırız
Kk41 ElifMT İğne vururken ağlamadı çünkü öncesinde uyuşturucu bir krem sürdük emla. Karton bardak kullanıyoruz her bezi nde zeytinyağ sürüyorum bir de sabah akşam kremi var dikişli oldu
Kk41 ElifMT Biz gitmeden yarım saat önce evde sürüp gittik sonra işleme aldılar yani yine ağladı ama çok hafif hemen sustu hassas yer direk igne yapsalar durmaz sanırım bilemedim. Geçmiş olsun şimdiden 😌
ElifMT Damlacelikk aslında bende haftalıkken yaptırmayı düşünüyordum hamile iken ama bebeğim de sarılık çıktı toparlarsın dedik havalar düzelsin dedik olduk 4 aylık 😊 çok iyi yapmışsınız dhaa küçükken yaptırmak la
tontisbebegim ElifMT Biz geçen hafta pazartesi yaptırdık salih hocada. Çok şükür iyileşmek üzere 🥰 Sadece papatya suyu ve kantaron yağıyla devam ediyor süreç. Enfeksiyon kaparsa antibiyotik vermeyi öneriyor. Hatta mümkünse calpol bile.vermeyi önermiyor. Sadece ilk çişte çok ağladı bizimki. Rukye ayetleri açtık dinlettim taşıdık hopladık battaniyenin arasına koyup salladık sustu. Hiç calpol vermeden atlattık. Rabbim yardımcınız olsun 💕 Bu arada biz de 3 ayligiz
ElifMT tontisbebegim oyyy çok geçmiş olsun canım darısı bizim başımıza krem vermiyor ozman doğal şeyler daha güzel tabi İnşAllah bizimki de hemen toparlanır gitmeden önce yapmam gereken birşey var mı pkei birde daha sonra kontrole çağırıyor mu dikişli yapıyor değil mi
tontisbebegim ElifMT yok krem verdi furacin diye sadece sabah akşam pipinin temas ettiği yere sürüyoruz bezin üzerine. Evet dikişli yapıyor sonradan kontrole gitmeye gerek yok bol.bol suyun içerisinde tutmayı öneriyor. Biz her akşam küveti doldurup içerisinde yarım saat kadar tutuyor. Çok geçmiş olsun 💕
ElifMT tontisbebegim ya çok saolun önerileriniz için sizede geçmiş olsun rabbim damatlıklarını da görmeyi nasip etsin 🤲