Fulyaalinmina Bebeğim 5 aylık ama düzeltilmiş 4 aylık 35 haftalık doğdu. Dönmüyor yüz üstü durmayı sevmiyor hatta dönme çabası da yok normal midir kaçıncı ayda dönmesi gerekli yada gerekki mi kesin dönmesi gerekiyor mu
semaahmet Fulyaalinmina cnm normaldir her bebek farkı mesela benimkide durmak istemezdi ben bisekikde egzersizle yaptırdım hatta dönmesine yardım ettim öyle öyle alıştı şimdi masallj kendi donuyo üzülme döner oda annesi
MltmSrp Fulyaalinmina Her bebeğin gelişimi kendisine özeldir sizin endişenizi çok iyi anlıyorum bir çocuk gelişimci olarak bu durumda size tummy time hareketlerini önerebilirim birlikte eğlenerek vakit geçirirken bir yandan da bebeğinizin gelişimine katkı sağlamış olursunuz 🌺
Fulyaalinmina semaahmet hergun egzersiz de yaptırıyorum elini tutunca dönüyor ama durmak istemiyor aslında gazı ve reflüsu olan bir çocuk karin üstü mü durmak istemiyo r
Fulyaalinmina MltmSrp hergun yapıyoruz belli bir süre 5 dk falan duruyor dediğim gibi reflüsu var karnına baskı yapmak istemiyor olabilir mi
cennetim18 Endiseleenmeyinbir sure sonra cok hareketli hic durmiyor diyeceksiniz emin olun kizim 28 aylik ben buni yazarken ustumde ziplamaya calisiyor halbuiki ben 5 aylikken donsun diue ugrasiyodum😂
Fulyaalinmina cennetim18 çok hareketli bir çocuk sadcee yüz üstü sevemedi gitti kafasını tutuyor ben çevirince elini tutunca dönüyor mesela yüz üstü kafasını tavana kadar kaldırıyor ama 5 dk sonra feryat basliyor