091214 Kızlar merhabalar 2 ay 22 günlük bebeğim var biraz önce kafasına kumanda düştü alnına doğru ama sanki cok az bıngıldağının oraası şiş gibi ne yapmam gerekir sizce biraz bekleyeyim mi götüreyim mi doktora çok korkuyorum
yavruhamsi 091214 sağlıkocağınızı arayıp hemşirenize sorun isterseniz içiniz de rahat etmiş olur geçmiş olsun
Bebegimm1 091214 bıngıldak şişme çökme gibi durum yaşanırsa acile goturmeniz gerekli evde beklenilmemesi gerekli doktorunuzu arayip bilgi alın bana bu sekilde demislerdi
yms kusma uyku hali huysuzlugu var mı bıraz daha bkleyn ama ıcınz rahat etsn ıstyorsanz şişlik çok belırgnse goturun bnce
091214 yms çok belirgin değil dokununca hissediyorum sadece uyku saati geldiği için şimdi uyudu ilk düşünce ağladı 2 dk sonra sustu bi huysuzluk yapmadı aslında ama uyanınca bir takip edeyim olmazsa çok teşekkür ediyorum 🙏
yavruhamsi Aybersa uyandırmasın huysuz olur sadece arada gidip kontrol etsin bilinç açıklığını daha iyi olur
091214 Aybersa eşim vardi yaninda o alnına düştüğünü söylüyor kafasinin üstüne düşmedi dedi ben psikolojik mi davranıyorum bilemedim annem de dedi bebeklerde o olur diyor şiş dediğim yer soyuluyordu zaten deri degistiyordu kafası belki de hep vardi o ufak şişlik bilmiyorum ki ya