NevaHanimmm Yürüteçi nasıl yıkıyorsunuz nasıl çıkarıyorsunuz ben yıkamak istiyorum ama nasıl çıkaracağını bilemiyorum😊
Prensesannesi28 NevaHanimmm oturma yerini çıkarıyorum makinede yıkıyorum ön plakasıda çıkıyor banyoya sokuyorum dezenfektan sıkıp bekletiyorum sonra yıkıyorum kuruluyorum tertemiz oluyo 😀
Dmt-01 NevaHanimmm oturma yerini çıkarıp makineye atıyorum gerisinide banyoya sokup iyice yıkıyorum sonra kurumaya bırakıyorum
Dn123 NevaHanimmm ben sökmuyorum dusakabine sokup kullanmadığım lifle ve beyaz sabunla yıkayıp bekletiyorum sonra duruluyor um. Mis gibi oluyor lakin tekerleğin arasına giren killar çıkmıyor ne yaptıysam olmadi
Nik_mik_yok Hiç biyerini sökmeden dusakabin e sokup leke çıkarıcı ile beklettim. Sonra da hali fırçası ile yıkadım oturma kısmını. Diğer yerleri sünger ile yıkayıp balkonda 2 gun de kurudu
Mayisannesi34 Kahve_tonunda-Kahve_tadinda kır gitsin bacım 😅 ya baya uzun zaman kullanmadım şimdi de günde taş çatlasın 10 dk o da her gün değil ☺️
Kahve_tonunda-Kahve_tadinda Mayisannesi34 😁😁😂 bizim kızda 1 ay da sıkıldı da yıkayıp kaldırayım diyordum 😂
Yelizdurmus NevaHanimmm benim aldığım yürütecin oturma kısmı tak çıkar halinde oyuncak bölümü de onları ayrı yıkıyorum yürütecin diğer kısmını da süngerle köpürtüyorum duşa kabinde sonra yıkayıp kuruluyorum 👍
Splash-Splash-Love NevaHanimmm Koltuğu çıkıyor makineye attım bebek programına. Geri kalan kısmı duşakabinde yıkadım 😂