Nursah07 Alerji testi yaptırmaya gidiyoruz süt ürünleri tüketmiyorym ama mukus bir türlü geçmedi. Köpüklü kaka geçmedi. Doktor yüzde 80 doğru sonuç verir diyor yaptıran anneler var mı? bebeğim 5 aylık olmak üzere bu aylarda testte çıkmıyor diye okudum forumda sürekli doğru mudur
Rumeysadgl Nursah07 canım ozel hastanedemı yaptıracaksnz benımde oglum 4 ay 10 gunluk artk cok bunaldm kanda cıkmıyor ama var alerjısı😔
dertlikerkenez Nursah07 2 yaşından önce testler yanıltıcı sonuç verebildiği için doktorumuz test yaptırmamızı istemedi, deneme yanılma ile bulduk. Sadece kakadan reduktan maddeye bakıldı. Aid.org.tr yi bir incelemenizi tavsiye ederim.
Yusufpasam Bizde de çıkmadı testte ama alerjisi var. Mukuslu kanlı gürültülü kaka , egzama,konak, huzursuzluk… Diyet yapmama rağmen geçmedi sürekli tekrarlıyor. Aşılar ah aşılar sanırım sebeb bu…
Eymen03 Yusufpasam bizim de kanda alerjiye bakacaklar cuma sonuç çıkacak 5 ay 25 günlüğüz ne olduğuysa rota aşısının 1.dozundan sonra oldu alerji doktoruna test için gittiğimde sormuştum rota aşısından sonra çocuğa bişeyler oldu diye alerji olan bebeklerde rota aşısı şikayetleri tetikliyor o yüzden 2. Dozu yaptırmayabilirsin dedi yaptırmadım bende 🤷🏻♀️🙆🏻♀️
Yusufpasam Nursah07 çoğu asi yumurta kültüründe üretiliyormus bizimkinin de sanırım yumurtaya alerjisi var o yüzden aşıdan sonra yüzündeki egzamalar berbat bir hale döndü ve yine kortizonlu krem verdi doktorumuz zor bu işler velhasıl.
Nursah07 Eymen03 ay ciddi misiniz bizimde rotadan sonra olmuş olabilir biz ikinci dozu da yaptırdık neden her doktor ayrı bişey söylüyor
Ozgeruya Nursah07 4 aylikta kanda baktirdik çıkmadı 7 aylikta deriden test yapıldi çoklu besin alerjisi çıktı
Sapsikanne_ Nursah07 Biz 3,5 aylıkken deriden yaptırdık testte inek sütü ve yumurta akına alerjisi çıktı.Sırtından yaptılar can yakan bi şey değil.