Yakamoz Merhaba anneler, kızımın inek sütü alerjisi ve coklu besin alerjisi var. Benim gibi olup da alternatif süt deneyen var mı? Badem sütü veya Hindistan cevizi sütü deneyen? Bu sütler de alerji yapar mı acaba 🤷🏼♀️
Kuby Yakamoz çoklu besin alerjisi varsa kuruyemiş grubundan uzak durmanızı tavsiye ederim sıkıntı yaratabilir. Yulaf sütü yaptım denedim ama pek beğenmedim o yüzden kullanmadım .
ElanazD Yakamoz canım bebek için degil ama kendi tatlılarımda kullanmak için pirinç sütü yapmıştım tadi inek sütü gibi degil tabi ama idere eder
Zuzuuu Yakamoz Bizdede var süt alerjisi hiçbir süt kullanılmıyor diye biliyorum. Çünkü diyeti açarken bile ilk fırınlanmış şeklinde açıyoruz 😒
Dilaraa Yakamoz Aynen benim bebeğimde var. Doktora sadece inek sütü mu yasak keçi yada herhangi bir süt kullansam olur mu dediğimde hayır hicbir süt olmaz demişti
Kuby Yakamoz 1 su bardağı yulaf üzerine 4 su bardağı su sabaha kadar beklettim sabah blender yaptım o kadar
Yakamoz Dilaraa az once yulaftan süt tarifi baktim, yulaf almaya gittim lakin hep eser miktarda findik bulunabilir gibi seyler yazıyordu. Ne zormus coklu besin alerjisi. Hicbir sey bulamiyorum🤷🏼♀️
Dilaraa Yakamoz bizde sadece süt alerjisi var sizin işiniz çok daha zor Allah yardım etsin şifa versin
Aysses Kızlar kendi sutumuzu nohutla mayalasak nasil olur ?ben henüz ek gıdaya gecmedim ama çok zor olacak neyle besliycez bebisleri. Yoğurt en prtaik yararlı ek gıda oluyor çünkü