1anneee Gece beslenmesini nasıl kestiniz çok zorlanıyorum bebeğim kriz geçiyor su vermek alışkanlık yapar diye duydum doktorum da önermesi zaten bebeğim bir yasinda
hickimse1 1anneee gece yatmadan evvel bebeğinize duş aldırın hep aynı saatte yatırın. Gece emmek için ya da süt için kalkarsa su içirin biberonla hemen pışpışlayın. Zamanla artık kalkmayacak. Benim kızım sabaha kadar 10 kere kalkardı artık hiç kalkmıyor bu yöntemle.
Balkes 1anneee 9 aylıkken kestik bizde mama saatlerinde düzenli kalktı su icirip yatirdik 1 -2 ayda düzene girdi
Avukatannee07 Balkes 9 aylıkken gece beslenmesini kestiniz mi, benim oğlum da 9 aylık gece iki kere mama içmek için uyanıyor, kilosu ayına göre fazla doktoru mamayı teke düşür dedi ama düşüremedim. Siz azaltarak mı bıraktınız yoksa birden mi kestiniz?
Balkes Avukatannee07 birden kestik mama için kalktığında su verip yatırdım Dr 1 hafta sabirli olun uykuyu reddebilir zorlanabilirsiniz sonra düzene girer demisti cok sukur hic zorlanmadan birakti
Avukatannee07 Balkes maşallah, sabah tamamen uyandığında mı veriyorsunuz mamasını günde kaç kez mama kaç kez ek gıda veriyorsunuz acaba
Balkes Avukatannee07 suan oglum 2 yasinda reflu rahatsızlığı oldugu için ek gida sıkıntımız vardi o dönem o yüzden bizim ilerleyisimiz normal seyrinde olmadi .
Balkes 1anneee hayir cikartmadi Dr bir hafta boyunca sikinti yaratabilir hazırlıklı olun ondan sonra zamanla taslar oturur demisti ama bizim huzursuzlanma sureci hic olmadi mama saatlerinde mama içtiği biberonla su verdim yatırdım ilk aksam huzursuzlandi emzik verdim cok sukur zorlanmadı
Vanilya 1anneee 11 aylık olduk. Kontrole gittim doktoru gece mama verme su ver dedi. Gece beslenmesini kes dedi. Birkaç gündür deniyorum ama başarısız