Durukubra Bebegim nefret edior yüz üstü yatmaktan eee nasıl emeklicek bu çocuk anlamdm 5 ay 14 günlük normalmi benmi abartiyorum ki
Zuzu35 Durukubra 6 ayı geçtik hala öyle asla yerde durmuyor hemen ağlıyor ne dönme ne emekleme çabası var ne olcak böyle bende anlamadım valla
Gulom34 Durukubra biz 8. Aya gireceğiz hiçbir şekilde yeri sevmiyor etini koparıyorlar sanki çığlık çığlığa geri geri gidebiliyor yürüteçe koyunca evi talan ediyor kimi çocuk emeklemeden yürüyor endişe etmeyin
Emiraysima Zuzu35 biz 7ay 15 gunluguz bizde de hic bi çaba yok sadece desteksiz oturuyor dönmüyor emeklemiyor 😏
Nyles2019 Zuzu35 merhaba mesajınızı gördüm bebeğiniz dönüp emeklemiyormuş şu an aynı durum benim başımda bebeğim 5 aylık yüz ustu durmuyor kafayı kaldırmıyor ve emekleme çabası hiç yok. Şu an bebeğiniz nasıl acaba nasıl bir süreç direk yürümeye mi çalıştı?
Nyles2019 Emiraysima merhaba siizn bebeğiniz nasıl şimdi hareketli mi oğlum hiç yüz üstü durmuyor hiç bir çabası yok ve beni çevrem strese soktu bana bilgi verirmiisniz?